OHMYGOSSIP — „Seekordne Tiina by Tiina kollektsioon jätkab küll oma naiselikku ja kaunilt keha rõhutavat joont, kuid astub taas sammu tavapärasest kontorirõivast kaugemale, tuues julgemalt välja kandja isikupära. Kasutatud on kvaliteetseid ja põnevaid materjalikoosluseid nagu viskooskreppi, luksuslikku siidi ja villa segu, mänglevat žakardit ning ajatut pitsi, mis võimaldavad rõival terve päeva hea välja näha ja selles mugavalt liikuda. Nii saab tegus naine rahulikult keskenduda oma tööle ja toimetustele, muretsemata sealjuures riietuse pärast,” rääkis Tiina Talumees.

Tiina by Tiina kollektsioon on mõeldud Eesti disaini hindavale naisele, kes ka oma igapäevases rõivastuses eelistab mugavat, kuid elegantset joont ning kvaliteeti. Kollektsiooni värvigamma lubab endale lemmiku leida väga erinevate värvieelistustega kandjatel. Kohtame klassikaliselt rahulikke sügavsiniseid, musti ja pärlhalle toone, aga ka praegu ülitrendikaid halli-kollase, öösinise-fuksia ning sinepikollase-rohelise kombinatsioone, ühevärvilistest julgete liblikatiivamustriteni, sekka ka lilleõiede maagiat. Kollektsiooni osaks on ka efektsete pitsornamentidega kraedega sügismantlid, mis külmade ilmade saabudes sobivad ülihästi naiselikku garderoobi täiendama.

Tiina by Tiina Talumees on väikeseeria rõivabränd, mis toodetakse Tiina Talumehe moestuudios erinevatesse suurusnumbritesse ja mis oma hinnaklassilt on soodsam kui Tiina Talumehe kõrgmoekollektsioonid. Tiina by Tiina kollektsiooni saab osta Tiina Talumehe moestuudio salongpoest Rotermanni 5, kus kliente alati hea meelega neile sobivaima valikul konsulteeritakse, aga ka Tallinna Kaubamajast ja Siisoni veebipoest. Tiina by Tiina Talumees uut sügistalvist kollektsiooni esitletakse 22. septembril Kultuurikatlas.

tiina-talumees
Foto: Facebook (kõrgmoekollektsioon “Gardenia”)

talumees
Fotod: tiinatalumees.ee (kollektsioon 2015 sügis, vaata SIIT)

Tiina Talumehe kõrgmoekollektsioon “Gardenia” viib lillemuinasjuttudesse. Hapratest gardeeniaõitest inspireeritud kollektsioon jutustab loo kaunitest suvevalguse haldjatest, viies meid tagasi romantilisse ajastusse, mil tunnete väljendamiseks kasutati sõnade asemel lillede salakeelt. Lummavalt lõhnavate gardeeniaõitega öeldi väljavalitule: Sa oled ebamaiselt kaunis. „Kollektsiooni idee sai alguse ühest väga erilisest kangast, millel on haprad sissekootud gardeeniaoksad, lisaks paelusid mind selle võluvalt salapärase lillega seotud legendid. Moekunsti ülesanne on pakkuda meile võimalust unistada ja viibida kasvõi hetkeks muinasjutus, loodan, et seda võimaldavad nende tulevastele kandjatele ka värske kollektsiooni kleidid,“ rääkis Tiina Talumees.

Avafoto: Tiina Talumees (Scanpix/ Liis Treimann)