Kevade säravaim teleshow ?Laulud tähtedega? tipneb pühapäeval võimsa finaalkontserdiga Pärnus, kus selgub, kellest saab laulutähepaar 2010. Finaalis astuvad üles Margus Hanson ja Tanja Mihhailova ning Artur Talvik ja Lenna Kuurmaa.

Finaaliks käivad kibedad ettevalmistused. Marguse ja Tanja lood on: ?Another Country Song?, ?Põgene, vaba laps?, ?Isamaa ilu hoieldes?. Artur ja Lenna esitavad: ?Cool Vibes?, ?Kirilinnu laul?, ?Ilus oled, isamaa?.

Millega paarid lõpuheitluses üllatavad? Arturi sõnul ajavad nemad Lennaga oma kindlat rida lõpuni. ?Proovime lihtsalt esitada oma valitud laulud nii hästi kui võimalik,? ütles Artur Talvik.

Margus ja Tanja jäävad salapäraseks: ?Kui selle välja räägime, mis üllatus see enam on?? muheles Margus Hanson.

Juhul, kui võidavad Artur ja Lenna, kingivad nad 300 000-kroonise võiduraha Anni Akadeemiale. See on peatselt Pärnus uksed avav erivajadustega noorte kutsekool.

Marguse ja Tanja plaan on võidusummaga avada Tartu Kultuurkapitali juures sihtkapital andekate noorte loomeinimeste püüdluste toetamiseks. Sihtkapital jagaks toetusi ehk nn stardiraha nendele noortele, kellel puuduvad rahalised võimalused enese täiendamiseks kodu- või välismaal.

?Laulud tähtedega? finaalkontsert Pärnu Kontserdimajast jõuab TV3 eetrisse 16.mai õhtul kell 19.30.

Otsesaatesse publikuks soovijaile on piletid saadaval Piletilevis.