Hollywoodi staarstilist Rachel Zoe (38) jagab näpunäiteid, mida peagi saabuval suvehooajal kanda. Kes ei tea, siis Rachel Zoe on stilist, kes on töötanud selliste kuulsustega nagu Mischa Barton, Nicole Richie, Keira Knightley, Lindsay Lohan jne. Praegused kliendid on näiteks Kate Beckinsale, Kate Hudson, Demi Moore, Eva Mendes, Anne Hathaway.

Piitspeenike Rachel Zoe usub, et selle suve suurim trend on suured ja erksavärvilised ehted. Neid võiks kanda isegi need naised, kes eelistavad ühetoonilisi ja tumedavärvilisi tualette, kirjutab Fabsugar.

Ajakirjas Entertainment Weekly on aga välja toodud 34 tema must-have riideeset. Näiteks musta Gucci litritega tuunikat võib kanda nii kleidi kui topina. Rachel soovitab seda sobitada sukkpükste ja kõrgete kontsadega. Võimalus näha välja glamuurne ja seksikas ilma pingutamata.
YSLi, Chaneli, Diori, Louis Vuittoni, Philip Lim’i ja muude heade, tuntud ning kallite brändide kõrval on Racheli lemmikuteks ka Kate Mossi TopShopile disainitud asjad ja Matthew Williamsoni looming H&M’ile.

Suvetrendidest soovitab Rachel aga:

nr.1. Päikeseprillid – need peaksid olema kindlasti suured, ümmargused ning valge raamiga!

nr.2. Kotid – parim valik on mahukas ridikül, mida võib kanda nii päeval kui õhtul. Koti teevad eriti moekaks etnilised motiivid.

nr.3. Naiselikud kübarad – Laia äärega kübarad varjavad nägu liigse päikese eest, mõjuvad seksikalt ning naiselikult.

nr.4. Kingad – selle suve moeröögatuseks on puutallaga rihmikud.

Vaata illustreerivaid pilte SIIT.