OHMYGOSSIP – Suurbritannia reality-sarjas Love Island seksimisega vahele jäänud Zara Holland kaotas oma käitumise tõttu missikrooni.

Brittide sarjas Love Island üles astunud 2015. aasta Miss Suurbritannia Zara Holland kaotas läinud nädalal oma krooni, sest oli 15. juunil eetris olnud osas teise osalejaga seksinud. Saate formaat on selline, et kamp vallalisi mehi ja naisi saadetakse Mallorca saarele, ja näeb ette, et nad seal omavahel paarid moodustaks.

Briti missiorganisatsioon avaldas kohe pärast intsidenti pressiteate, kus organisatsiooni juhatus avaldas, et Holland jääb oma kroonist ilma. Missiorganisatsioon rõhutas teadaandes, et kroon võeti ära suure vastumeelsusega, kuid see on organisatsiooni väärtustele truuks jäämise nimel vältimatu.

Räägitakse, et Holland oli sarja võtetelt naastes organisatsiooni käitumisest vapustatud. 20-aastane kaunitar mõistis juhtunu The Sun’ile antud intervjuus karmilt hukka. „Ma ei teinud midagi valesti. Kõikidel naistel on vajadused,” tõdes ta. Ta rääkis, et 24-aastase modelli Alex Boweniga seksimine ei olnud tal plaanis.

„Olen 20-aastane noor naine, kes elas hetkes,” seletas iludus lehele. Ta ei saa missiorganisatsiooni otsusest aru ja on sellest šokeeritud. „Selles ei ole midagi halba, kui sa telesaates seksid. Ma teadsin, mida ma teen, sest tegemist oli sarjaga Love Island,” märkis ta.

Ka alkoholil oli juhtunus oma osa, kuid selle tarvitamist kaunitar oma sõnul ei kahetse. „Keegi ei sundinud mind seda jooma, tegin seda omalst vabast tahtest,” ütles Holland. Naise väitel ei erine tema käitumine mingil moel sellest, mida teevad tema eakaaslastest suguõed.

„Paljud minuvanused tüdrukud käivad iga nädal väljas ja teevad täpselt samamoodi. Ainus erinevus on see, et minu üheöösuhe juhtus rahvustelevisioonis. Ma ei pannud ju kuritegu toime, nii et ma ei saa aru, miks mult tiitel ära võeti?” pahandab Holland ajalehele antud intervjuus.

 

Loe lisaks:
Missikroonist ilma jäänud Miss Helsingi Jessica Ruokola: Olen uskumatult pettunud!
OHMYGOSSIP – Soomes tärkas suur skandaal, kui Miss Helsingi korraldaja Martina Aitolehti teatas, et tänavusel Miss Helsingi võitjal Jessica Ruokola´l tuleb missikroon tagasi anda ning see läheb edasi järjekorras järgmisele kaunitarile Hannaleena Laaksamo´le.

Miss Soome 1996 Lola Odusoga missivõistlustest: Terviklikkus otsustab
OHMYGOSSIP — 1996.aastal ülemaailmsel Miss Universumi võistlusel Soomet esindanud ning teise printsessi tiitli võitnud Lola Odusoga (endise nimega Lola Wallinkoski) ütleb, et missivõistlustel peab töötama kogu pakett.

Milline skandaal! Miss Universumi mainekas õhtujuht Steve Harvey kuulutas ekslikult võistluse võitjaks vale riigi kandidaadi
OHMYGOSSIP — Maailma kõige mainekamal missivõistlusel juhtus midagi nii hirmsat, mida mõni kandidaat on kindlasti ka luupainajalikus unenäos ette kujutlenud. Ainukese erinevusega, et nüüd toimus see päriselt!

 

 

Save