OHMYGOSSIP — Kaalimato.com koostas soomlaste hulgas suure küsitluse, mille abil selgitati välja kohad, kus harrastatakse enim seksida. Küsitluse koostajaid ei huvitanud klassikalised kodused paigad, vaid just väljaspool kodu ja ekstreemsemat laadi kogemused.

Uuringust võttis osa 1187 soomlast, kelle käest küsiti, kus nad seksinud on. Vastuste põhjal selgus, et auto on kõige populaarsem paik, kus vahekorda astuda – 55% vastanutest oli harrastanud seksi autos. 46% oli harrastanud telgis armatsemist, 38% rannas ja 25% pargis. Sellest võib järeldada, et soomlasi erutab loodus ja vaba õhk. Vastustest viiendaks jäi töökoht, kus oli seksinud 18% vastanutest. Kümme protsenti oli armatsenud koolis või hariduspiirkonnas ja 8% rongis.

Kui võiks arvata, et lennukis seksimine tundub ekstreemse ja huvitavana, siis soomlastel see kirgi ei kütnud – vaid 3% vastajatest oli seksinud lennukis.

Avafoto: PantherMedia/Volodymyr Melnyk/Scanpix

 

Loe lisaks:
Uuring: Tõenäoliselt just sellel päeval täituvad su seksiunelmad!
OHMYGOSSIP — Milline päev on voodis hullamiseks kõige soodsam?! Esmaspäev on harilikult selline päev, kui midagi märkimisväärselt põnevat ei toimu. See on päev, mida sooviksid, et see mööduks kiiremini – vähemalt Inglismaal elavad inimesed arvavad nii, vahendab Women´s Health veebileht.

Naised räägivad: Selline oli minu kõige julgem seksikogemus
OHMYGOSSIP — Kuum! Soome naisteajakirja seksiküsitlus selgitas välja, millised on soome naiste kõige julgemad seksikogemused. Milline on olnud sinu kõige julgem seksitrikk? Oled ehk teinud seda jõe peal hõljuvas paadis kõikide nähes?

Mehed paljastavad salajased seksirituaalid, mida iga kord järgivad
OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?