Saates Soome otsib supermodelli (Huippumalli haussa – toim.) hakkatakse kahtlema tüdrukute oskustes töötada tiimina. Viimases saates hakkas konkurents tüdrukute omavahelisi suhteid mõjutama.

“Soome otsib supermodelli” esmaspäeval eetrisse jõudnud osas tekkis eelkõige tüli ühise köögi kasutamise pärast. Tüdrukutest on võtnud Tiia juhtpositsiooni söögi valmistamises. See ärritab kõige rohkem Mariat. ”Alati kui tuleb söögitegemise aeg hoian ma köögist eemale, ma olen sellel ajal parema meelega kuskil mujal,” räägib Maria.

Tiiat ärritab aga samal ajal see, et tema pingutusi ei hinnata. ”Eile tuli kaebusi selle kohta, et ma võiksin paremini enda järgi peale toidu valmistamist koristada,” kurdab Tiia.

Mis aga saates toimus? Modellikandidaadid õppisid improviseerimist näitleja Jaana Saarisen´ilt. Emotsioonid olid kõigil kõrgel. ”Ma olen nii pettunud, kui miski ei õnnestu,” sõnab perfektsust taga ajav Krista.

Võistluses moodustati tüdrukutest 3 rühma, kes pidid töötama tiimina, aga asjad ei edenenud nii nagu soovitud. ”Nad tegid kogu aeg sama asja. See ei olnud rühmatöö, nad kõik seisid üksikisikutena nii, nagu mannekeenid,” kommenteerib Mari, Saara ja Nelli sooritust hinnanud Karoliina Kangas.

Viimases saates toodi teistele eeskujuks Nellit.

“Suomen Huipumalli haussa” on Soome versioon saatest “America’s Next Top Model”