OHMYGOSSIP — Hiinas otsustati loomapark keerata pahupidi, ehk siis inimesed läksid puuri ja loomad pääsesid vabalt jalutama. Selline võimalus on adrenaliinirohke ja võiks öelda, et veidi isegi ohtlik.

Hiinas Chongqingi linnas asuvas Lehe Ledu loomapargis jalutavad ringi lõvid, tiigrid ja karud. Külastajad saavad loomi toita toore liha ja elavate kanadega. On esinenud olukordi, kus autos kinni olevad inimesed on sattunud täiesti paanikasse ja see asja mõte ongi. Ka loomad tunnevad end puuris kinni olevana kehvasti ja ahistatuna. Soovitakse näidata, kuidas oleks loomaga kokku sattuda näost-näkku, selle asemel, et neid ohutust kaugusest vaadata. Sõitev puur on osutunud väga populaarseks, piletid on juba mitu kuud ette broneeritud.

Lehe Ledu


Fotod: Lehe Ledu/Facebook

 

Loe lisaks:
10 tüüpilist viga, millega teed oma lemmikloomale karuteene
OHMYGOSSIP — Inimesed, kes armastavad kogu südamest oma lemmikloomi, võivad eneselegi teadmata teha neile ohtlikke karuteeneid, vahendab Pets.wedmd.com.

KUUMAD KAADRID! Poolpaljad musklis tuletõrjujad poseerivad loomapoegadega
OHMYGOSSIP – Ohtralt silmailu naistele! Austraalias antakse juba mõnda aega välja armsat ja seksikat kalendrit, mille müügitulu läheb heategevuseks. Mis võiks naistele meeldida rohkem kui poolpaljad musklis mehed?

5 põhjust, miks eelistada koduloomaks kassi
OHMYGOSSIP — Kassid või koerad? See on igivana arutelu, kus mõlemile loomaesindajale leidub võrdselt nii poolt kui ka vastuargumente. Alljärgnevas 5 põhjust, miks kassi eelistada.

 

 

 

Save