OHMYGOSSIP — Jesse Shand oli mõnda aega tagasi sellist tüüpi mees, kes armastas kommenteerida anonüümselt ning väga inetult ja solvavalt. Ta tegi seda selleks, et enda kehva enesetunnet leevendada.

28-aastase Jesse Shand´i igapäeva ellu kuulus anonüümne tagakiusamine. See oli kujunenud tema hobiks ning ta veetis väga suure osa päevast anonüümselt kommenteerides. Teiste inimeste kallal võtmine tulenes sellest, et ta kannatas ise väga madala enesehinnangu all, mis oli tingitud tugevast rasvumisest.

Shand on tunnistanud, et kiusas internetis teisi inimesi enda enesetunde parandadamiseks. Ta kasutas igat võimalust ära, et mõni julm kommentaar teele saata. Kui ta oli mitmeid kulturiste halvustanud, esitati mehele väljakutse tegemaks midagi omaenda tervise heaks. Kulturistid tahtsid, et Shand saadaks neile endast foto, et nad näeksid, milline tagakiusaja ise üldse välja näeb. Shand hakkas vaeva nägema, et end vormi saada. Seda kõike selle pärast, et kulturistid ei saaks talle nina alla hõõruda, et ta on ülekaaluline. Shand võttis väljakutse vastu ja hakkas käima jõusaalis. Aastal 2013 kaalus ta 320kg ning langetas kahe aasta jooksul üle 180 kilo. Seejärel oli Shand julge, et rääkida avalikkusele oma lugu – sellest, miks ta teisi taga kiusas. Ta soovis, et keegi teine tunneks end läbi tema halvustava kommentaari sama kehvasti nagu ta ise end igal päeval tundis.

Tänasel päeval on Shand leidnud endale töökoha ja ootab õhinaga, et saaks ema majast välja kolida. Samuti ootab ta, et pääseks lõikusele, kus eemaldataks tema üleliigne nahk, mis ei tõmbunud peale kaalulangust tagasi. Lõikuse jaoks on mehel tarvis umbes 20 000 dollarit.

Avafoto: Youtube