OHMYGOSSIP — Netipoodides pikkade ja kõhnade modellide seljas olevad rõivad võivad lühemate ja paksemate inimeste seljas sootuks teistsugused välja paista. Netipoodidest tellides tasub olla valvas ka kvaliteedi suhtes, et pärast suure pettumuse osaliseks ei saaks.

Neiu nimega Alivia Briggs tellis endale Hiinast kahvaturoosa õhtukleidi ja on nüüd avaldanud pildid, millest paistab, et netikaubas reklaamitud ja temale kätte toimetatud kleidid on teineteisest nii värvilt kui kvaliteedilt väga erinevad. Netipoe kleit on kahvaturoosa ja kaunistatud väikeste helmeste ja teemanteid meenutavate kivikestega. Briggsile kätte toimetatud kleit on aga kärtsroosa ning selle kaunistusteks on valgest lõngast tehtud pitsid ja juhuslikud helmed.

kleit1

kleit2

 

 

 

Vaata ka:
Miss Universe 2013: Missid demonstreerivad rahvuslikke kostüüme (Vol3/3)
OHMYGOSSIP — Ja ongi käes muinasjutulise kostüümitralli kolmas galerii. Tänavune Miss Universe 2013 “rahvusliku kostüümi” voor on kujunenud tõeliseks karnevaliks, kus rahvariideid näitas rohkem kui kaheksakümnest tüdrukust vaid kaks. Enamik misse astus üles silmipimestavates kohevates ja kirevates kostüümides, mille ilu saab nautida kohe tükk aega.

Iltalehti: Ohmygossip Couture moeseeria viis Soome modelli maailma
OHMYGOSSIP — Eesti päris oma rõiva- ja aksessuaaribränd, 2008. aastal Brasiilia turul esimesed Scoop neck tank “Classic” värviküllased ja kaunid suvesärgid müünud Ohmygossip Couture on taas Soome suurima päevalehe Iltalehti veergudel kajastust leidnud.

“Näljamängude” kostüümid on inspiratsiooni saanud Eestist?
OHMYGOSSIP — “Mina isiklikult ei usu, et Judianna on meie pealt kopeerinud,” räägib portaali Gossip.ee peatoimetaja, nüüd ka moeloojana kätt harjutav Helena-Reet Ennet, et tema moebrändi välismaised fännid võrdlevad moeblogides Helena-Reeda loomingut äsja kinodesse jõudnud “Näljamängudes” nähtuga.

Avafoto: Youtube

 

Save

Save

Save