OHMYGOSSIP — Väikelaste tegemised on sageli südantsoojendavad – eriti puhkereiside ajal. Nüüd saab näha, kuidas üks väike tüdruk soojamaa puhkuse ajal “purjutab” – kui on restorani kaasa võetud ja jookidest puudust ei jää. Tegemist on siiski Johannes Nyholmi lühifilmi Las Palmas reklaamklipiga!

Vahvast videost on näha, kuidas tüdruk pisikese restorani laua taga maja külalislahkust naudib.  Restorani teised külalised on nukud, kellega mudilane kähku samale lainepikkusele saab. Tüdrukuke mõjub joobnud lapse rollis päris usutavalt.

Video on netis kiiresti väga populaarseks saaanud. Vaata videot siit:


Vaata ka:
Elina Reinold: Lapsed õpetavad meid mõistma, mis on elu tegelik väärtus
OHMYGOSSIP — Näitleja Elina Reinold on veendunud, et lapsed õpetavad meid mõistma, mis on elu tegelik väärtus. Veebruaris oma kolmanda lapse sünnitanud Elina arvates on laste kasvatamine vanematele endale sama oluline  — seeläbi kasvatakse ka ise suureks.

Octomomi kaheksikud said kolmeseks: Laste kasvatamise head küljed kaaluvad negatiivsed üles
OHMYGOSSIP — Maailma kuulsaim kaheksike ema Nadya Suleman ehk Octomom rääkis, et tema elu pole mingi käkitegu, vaid hoopis kakategu.

Tiina Tauraite väldib lastega poes käimist
OHMYGOSSIP — Ajakiri Naised kirjutab, et hiljuti võis Tiina Tauraitet kohata Kaubamaja Lotte mängumaal, kuhu näitleja kutsuti kommenteerima oma kogemusi lastega ringi liikudes.

Avafoto: Youtube