OHMYGOSSIP — Hiinlastest abielupaar Lin Yue ja Deng Yang on ennast sisse tšekkinud Jilinis asuvasse kaalulangetuskliinikusse. Paar soovib kaalust alla võtta, et nad ei peaks ühistest voodimõnudest loobuma ning oleks võimelised järglasi saama. Liigne paksus on neid siiani neid asju tegemast takistanud.

Lini ja Dengi kogukaal on lausa 394 kilo, vahendab People’s Daily Online. Kaalulangetuskliinikus tehakse neile spetsiaalne tervislik menüü ja võimlemiskava. Paar usub, et nad suudavad endale seatud eesmärgi täita, sest mõlemad on sellele võrdselt pühendunud. Peale laste hankimise unistab Deng ka uutest pulmapiltidest, mida paar kõhnumisprojekti järel teha soovib.

Neil kahel on ees tohutult raske töö. Arstid arvavad, et mõlemal läheb lisaks kaalulangetamisele vaja ka kirurgi abi – näiteks üleliigse naha eemaldamiseks. Lin ja Deng rääkisid, et nad ei võta kaalust alla mitte ainult enda või teiste inimeste pärast, vaid ikka ka oma tulevaste järglaste tarvis. Paar on näide sellest, et mitte kunagi ei ole liiga hilja selleks, et oma eluviisi tervislikumaks muuta.

Avafoto: Youtube

Vaata lisaks:
6 põhjust, miks su kaal kõndides ei lange
OHMYGOSSIP – Kõndimise kasulikkusest on palju räägitud, kuid kui sellega soovitakse oma kaalu alandada, siis tehakse tihti vigu, mida ei märgata. Näiteks aktiivsetel kõndijatel peavad olema korralikud jalanõud, vahendab Iltalehti.

Ott Kiivikas: Kui soovite vabaneda rasvast mitte lihastest, siis toimige nii
OHMYGOSSIP – Seoses uue proteiinisarja PROfeel turuletoomisega viis Valio Eesti hiljuti läbi uuringu, et selgitada välja, millised on Eesti elanike sportimisharjumused ja teadlikkus toitumisest osana treeningu eesmärkide saavutamisest.

Kas sina usud neid 7 kaalulangetuse müüti, mis ei vasta tõele?
OHMYGOSSIP — Texase A&M Ülikool hoiatab inimesi uskumast kõike, mida kehakaalu langetamise kohta kuuled. Ülikool tuletab meelde, milliseid väiteid kindlasti mitte järgida, vahendab Science Daily.