OHMYGOSSIP – Kaunis ning armastatud uudisteankur Katrin Toome räägib Ohmygossip.ee´le uskumatu loo, mis temaga 25-aasta eest juhtus ning paljastab kurva põhjuse, miks neil suvilas kummitab. Selgeltnägijatesse naine aga ei usu ning leiab, et isegi Ilmajaam veab tihti oma ennustustega alt.

Katrin Toome, kas usute selgeltnägijatesse ja selgeltnägemisse ning kes on teie arvates parim ja ka kehvem selgeltnägija Eestis?
Ei usu, üsna kehv selgeltnägija on kahjuks Eesti Ilmajaam.

Kas vaatate selgeltnägijate saateid telerist ning keda peate parimaks selgeltnägijaks Venemaa telesaadetes?
Pidevalt ei vaata, ent Venemaa saadet olen jälginud vene kanalilt. Igal hooajal on omad lemmikud kellele rohkem kaasa elan, kindlat lemmikut aga välja kujunenud ei ole. Saadet vaatan meelelahutuslikul eesmärgil, muus osas olen üsna skeptiline.

Kas olete käinud ka ise mõne selgeltnägija juures ning kas olete neilt abi saanud?
Mitte kunagi ei ole käinud.

Kas olete näinud/kogenud ise midagi ebatavalist või veidrat, mis on teid mõtlema pannud?
Jah, veidraid asju olen näinud, millele tänaseni loogilist seletust leida ei oska. Näiteks mul suvilas kummitab ja kunagi nägin ka ufot.

Minu suvekodus suri vägivaldselt minu ema, tema hõikeid ja liikumist kuulevad mu sõbrad, mina olen vaid korra kuulnud väljas olles, et toast keegi hõikab mind. Muidu valdab mind aga suvilas turvatunne, ju ema kaitseb mind.

Ufolugu jääb 25 aasta tagusesse aega ja on keerulisem, sest otseselt ma ufot ei näinud, vaid erk-erk sinist valgust elutoas. Mingit mõistlikku seletust sellisele valgusele ei ole, suuri teid meie maja läheduses ei olnud, ka teisi maju mitte ja auto- või taskulambi vms tuli pole ammugi selline. Häiriv oli, et see piimjas väga eresinine valgus ei kumanud magamistuppa, vaid oli avatud ukseavast nagu lõigatud. Magamistuba oli pime. Ärkasin öösel, istusin voodiserval ja vaatasin seda valgust, aga vaatama ei läinud, samas hirmu ka ei tekkinud, kuidagi väga imelik oli see kõik, sellist valgust pole ma iial varem ega ka hiljem näinud. Vaatasin kõrval magavat elukaaslast ja mõtlesin, et kas äratada teda või mitte. Mäletan, et tundsin ennast väga rahulikuna, imestunult, aga rahulikuna. Järsku see sinine valgus haihtus. See ei kustunud nagu lamp, vaid nagu oleks toatäis erksinist kardinat aknast välja tõmmatud. Mina istusin voodiserval edasi kuni lõpuks taas magama heitsin. Hommikul rääkisin öisest juhtumist, mida keegi muidugi ei uskunud. Mina aga tean kindlalt, et uni see polnud. Alles hiljem hakkasin nägema ufosaateid kus kirjeldatakse samasugust sinist valgust.

Kas olete ka endas avastanud selgeltnägija võimed ning kui jah, siis millised?
Ma nimetaks seda vaistuks, mitte selgeltnägemiseks.

Millise selgeltnägija poole tahaksite pöörduda, kui teil peaks vajadus või soov tekkima?
Enne pikemat reisi vaataks igaks juhuks üle Ilmajaamade ennustused.

 

Vaata ka:
Katrin Toome Ohmygossip.ee’le: Tao rauda, kuni raud on kuum!
OHMYGOSSIP — Ma hindan asjadest enam hingelist lähedust ja emotsioone. Kôige ilusam kingitus mida armastatu teha saab, on kindlustunde ja hingerahu loomine. Ilusaim kingitus on môistmine, et oled jôudnud “kodusadamasse”,” räägib Katrin Toome Ohmygossip.ee-le.

Katrin Toome Ohmygossip.ee’le: Suvi ongi seikluste aeg!
OHMYGOSSIP — Särav telediktor Katrin Toome räägib Ohmygossip.ee’le, et suvi on seikluste aeg ning kui ilmad on kaunid, pole kuskil kenam kui Lõuna-Eestis. Katrinile meeldib aega veeta sõprade ja sugulasteringis.

Katrin Toome Ohmygossip.ee’le: Minu tütar oli n-ö raske laps, reeglite ja piirangutega läks asi aina hullemaks, tekkis trots
OHMYGOSSIP — “Meie peres on alati olnud olulised pereväärtused, elementaarne lugupidamine oma vanemate, sugulaste vastu. Aga ka, et tütarlaps, kellest sirgub ju naine, ei ropenda, ei vannu, on puhas ja hoolitsetud, viisakas. Et eluraskustes tuleb pea selga lüüa ja edasi minna – nutmine, halamine ei aita,” jagab Katrin Toome Ohmygossip.ee lugejatega oma elutarkust.

Katrin Toome Ohmygossip.ee’le: Mida aeg edasi, seda enam meeldib mulle veeta oma vaba aega kodus
OHMYGOSSIP — “Mida aeg edasi, seda enam meeldib mulle veeta oma vaba aega kodus. Kodus ikka tegevust jagub,” räägib alati särtsakas Katrin Toome Ohmygossip.ee’le.