Särav telediktor Katrin Toome räägib Ohmygossip.ee’le, et suvi on seikluste aeg ning kui ilmad on kaunid, pole kuskil kenam kui Lõuna-Eestis. Katrinile meeldib aega veeta sõprade ja sugulasteringis.

Katrin Toome, milline on olnud teie senine kõige põnevam või huvitavam suveseiklus?
Suvi ongi seikluste aeg. Nii palju kui tänavune lühike suvepuhkus on võimaldanud, olen seigelnud imekaunis Lõuna-Eestis. Kohtunud vanade sõprade ja kallite sugulastega. Seiklusrohkem aeg on aga alles ees, koos suurepäraste suvekontsertide ja festivalidega.

Millised plaanid on teil selleks suveks?

Ei miskit erilist ega suurejoonelist — ootan kannatamatult Augusti bluusi festivali kaunis Haapsalus, mille külastamine kuulub kindlalt igasuvisesse plaani. Ihkan minna ka Hiiumaale, näis kas jõuan. Palju veedan suvel aega Tartus.

Milline oleks teie arvates unistuste suvi?

Imelised suveilmad, kogu suve kestev puhkus, s’pradega palju väljasõite erinevatele üritustele. Suvi, mis oleks vaba tööpingetest, stressist ja haigustest.

Ehk on teil anda ka üks hea suvise söögi ja joogi retsept?

Parimad suvetoidud on ikka need, mis tulevad grillilt, soojal suveilmal on parimaks joogiks külm vesi. Kui aga mõnel soojal suveõhtul endale lubada ka veidi alkoholi, siis minu ammuseks lemmikuks on kuiv Uus-Meremaa valge vein ohtra jää, törtsu gaseeritud vee ja laimiviiluga.

 

Vaata ka:

Katrin Toome Ohmygossip.ee’le: Minu tütar oli n-ö raske laps, reeglite ja piirangutega läks asi aina hullemaks, tekkis trots
“Meie peres on alati olnud olulised pereväärtused, elementaarne lugupidamine oma vanemate, sugulaste vastu. Aga ka, et tütarlaps, kellest sirgub ju naine, ei ropenda, ei vannu, on puhas ja hoolitsetud, viisakas. Et eluraskustes tuleb pea selga lüüa ja edasi minna – nutmine, halamine ei aita,” jagab Katrin Toome Ohmygossip.ee lugejatega oma elutarkust.

Katrin Toome Ohmygossip.ee’le: Mida aeg edasi, seda enam meeldib mulle veeta oma vaba aega kodus

“Mida aeg edasi, seda enam meeldib mulle veeta oma vaba aega kodus. Kodus ikka tegevust jagub,” räägib alati särtsakas Katrin Toome Ohmygossip.ee’le.

Täna sünnipäeva pidav Katrin Toome: Nõukogude ajal oli sel päeval Oktoobri revolutsiooni aastapäev ja mulle kingiti vaid punaseid nelke

Täna oma sünnipäeva pidav telediktor Katrin Toome räägib Ohmygossip.ee’le, et ta armastab väga lilli, ent nelkide vastu on tal “allergia” siiani. “Nõukogude ajal oli sel päeval Oktoobri revolutsiooni aastapäev ja loomulikult kingiti mulle vaid punaseid nelke. Teisisõnu ei armasta ma nelke tänaseni.”