OHMYGOSSIP — Kallid ja professionaalsed meigitooted ei tähenda seda, et need panevad sind alati veatult paistma. Kui rikud alljärgnevas loetelus neid viite punkti, võib tulemus jääda võlts ning meik teeb sulle pigem kahju kui kasu.

1. Piiritled vaid huulte välisservad
Huulepliiatsiga piirjoone tõmbamine toob huulte kuju hästi esile ja moodustab elegantse ilme. Pliiatsiga võib hajutada veidi ka huulte keskosast, sest see muudab huulemeigi püsivamaks.

2. Hajuta kontuurimise tehnika korral hoolikalt ning ära tee liiga tumedaid varje
Kim Kardashian´i moodi tehtav kontuurimine rõhutab nägu sedasi nagu soovid… või siis ka halvas mõttes. Liiga tugevad varjud ja hooletu hajutamine muudab aga meigi kunstlikuks.

3. Tõmbad lainerijoone kogu ripsmepiiri ulatuses
Kas ka sina tõmbad kassiliku silma puhul laineriga alates sisenurgast kuni välisnurgani välja? Seda ei tasu teha, kuna niimoodi muudad silmad väiksemaks. Silmad paistavad suuremana, kui alustad lainerijoonega keskpaigast. Sama kehtib ka alumise lainerijoone tõmbamisega, kui sa muidugi sihilikult ei soovi dramaatiliselt intensiivset väljanägemist.

4. Ei kasuta lauvärvide jaoks mõeldud pintsleid
Milline näeks kunstnik välja pintslita? Isegi mitte kallid tooted ei kaunista, kui sa ei kanna neid õigel moel peale. Puuderkreemi saab peale kanda käsnaga, pintsliga või kasvõi sõrmedega, aga lauvärvide puhul on väga oluline, millega neid peale kanda. Vajad mitmeid lauvärvi pintsleid. Kanna hele lauvärv ühe pintsliga, tume värv teisega ja hajutamine toimugu alati puhta pintsliga (mis ei oleks tumeda lauvärviga koos). Hiljem puhasta pintslid korralikult – pese need sooja vee ja seebiga puhtaks.

5. Kasutad aegunud meigitooteid
Millal viimati ostsid uue ripsmetušši või kui kaua oled kasutanud oma lemmikuimat huulepulka? Vaata oma meigikott läbi ning viska aegunud tooted minema, sest need ei tööta enam parimal võimalikul viisil.

Avafoto: Unsplash

 

 

Loe lisaks:
Tontouring – kontuurimise uus tase + VIDEOD!
OHMYGOSSIP — Strobing ja traditsiooniline näo kontuurimine on saanud endale tugevama ja vastupidavama konkurendi. Ilublogijad kasutavad nippi, mis sobib neile, kes ei jaksa igapäevaselt mitmete jumestuskreemide ja puudritega mässata.

Kuidas teha täiuslikku meigipõhja?
OHMYGOSSIP — Siidine, ühtlane ja veatu nahk on iga naise unistus – vajalike vahenditega on võimalik saavutada selline nahk peaaegu igaühel. Meigipõhja tegemine on paras kunst, kuid peale mõnda aega harjutamist, saab selle valmis vaid mõne minutiga.

Kristiina Kalberg: Mõõdukalt ennast kosmeetikaga turgutades on parem tunne
Paljud on minult korduvalt küsinud, miks ma ennast kogu aeg meigin, isegi kui ma olen armas ja ilus ilma ükskõik millise kosmeetikata. Miks ma ei suuda toast välja minna, kui juuksed või kulmud on korrast ära?