OHMYGOSSIP — Hoolimata naiste vanusest või füüsilisest vormist on heteromehed jätkuvalt rindadest huvitunud. Teaduslikult ei ole kunagi suudetud ammendavalt välja selgitada, miks rinnad mehi nii pöördesse ajavad. Teooriaid aga sellegipoolest jagub, vahendab Livescience.

Kõikidel imetajatel on piimanäärmed kuid tundub, et ainult inimkond oskab rindasid seostada seksuaalsusega. Tegelikult leidub ka erandeid. Kanada bioloog Bruce Bagemihl tõstab loomade homoseksuaalsust käsitlevas raamatus esile inimeste lähisugulased, ehk kääbusšimpansid. Šimpansid stimuleerivad masturbeerides oma nibusid.

Teadlased on juba pikka aega spekuleerinud teooria ümber, mille kohaselt naistele tekkis rasvkudet rindadesse justnimelt seksuaalsel põhjusel. Antropoloog Owen Lovejoy on seisukohal, et mehe ja naise evolutsiooniline areng on sihipärane, mis edendaks paaride moodustumist. Sel põhjusel naise rinnad kasvavadki suureks ja meestele on loodud suhteliselt suur peenis.

Avafoto: Unsplash

 

Loe lisaks:
Toomas Verrev: “Suured rinnad köidavad pilke”
“Suured ja ilusad rinnad on köitnud pilke ja meeli juba inimkonna algusaegadest peale,” kirjutab Toomas Verrev ajakirjas Playboy. “Vaadake või Willendorfi Veenust. Kuigi kogu tema keha ei ole just viimase moe järgi trimmis, siis vähemalt tema rinnad tekitavad paljudes kadedust või ihalust ka praegu, üle 20 000 aasta hiljem.”

8 nippi, kuidas muuta suhe rahuldustpakkuvamaks
OHMYGOSSIP — Kas suhe vajaks veidi kohendamist või jalule upitamist? Real Simple veebileht annab väga lihtsad ning tõhusad juhtnöörid kuidas paarisuhet paremaks muuta.

8 vihjet sellest, et ta on sinuga vaid seksi pärast
OHMYGOSSIP — Kuidas aru saada, kas kaaslasel on sinuga tõsi taga? Yourtango.com esitleb ohumärke, et kaaslane on huvitatud vaid seksist. Loe alljärgnevad punktid läbi, siis tead, mis suunas liigute.

6 märki, et sinu kallim kaalub teie suhte lõpetamist
OHMYGOSSIP — Võib juhtuda, et mõni inimene ei taha või ei julge otse öelda, kui tal on tekkinud suhte osas kahtlusi. Siin on 6 enamlevinud märki, mis viitavad sellele, et sinu kallim kaalub teie suhte lõpetamist.

Pika ja õnneliku kooselu saladus on avastatud
OHMYGOSSIP — USA Gottman´i instituudi teadlaste sõnul on kindlad omadused, mis tagavad abielu õnnestumise. Abieluõnn sõltub nimelt sellest, kui sõbralik ja lahke paar teineteise vastu on. Vahe paistab kohe silma, kui võrrelda sõbralikke ning tülitsevaid paare. Olles teineteise suhtes pidevalt kriitilised ja mahategevad, kannatab ka abieluõnn.

Mehed toovad välja omaduse, mis jätab voodilinade vahel armatsemise puudulikuks
OHMYGOSSIP — Magamistoas toimunu peaks pakkuma rahuldust ja naudingut mõlemale. On üks omadus, mis muudab naised meeste sõnul väga igavaks voodipartneriks, vahendab Elite Daily.