OHMYGOSSIP — Igas paarisuhtes tuleb ette tähtsaid verstaposte: esimene kohting, esimene suudlus, esimene ühine öö ning esimene puuksutamine. Jah, puuksutamine! Women´s Health´i sõnul on kallima juures valla lastud kõhutuul sama oluline, kui eelnimetatud tegevused.

Suur osa meist on kodust saanud kaasa õpetuse varjata mitmeid keha funktsioone. Enamasti me palume nende eest vabandust. Kõhutuult vabastatakse näiteks sellisel moel, et teised seda ei kuuleks. Värske kallima kõrval puuksutamine tundub kõige jubedam asi, mida teha. Kuidas küll teine võiks sellele reageerida?

Mic.com lehekülje värskest küsitlusest selgub, et iga kolmas julgeb oma kaaslase juures kõhutuult lasta. Seda siis juhul, kui suhe on kestnud 2-6 kuud. Sama aeg kulub muideks ka armastuse avaldamiseks. Teisele kohale jäi suhe, mis oli kestnud 6-12 kuud. Ligi 25% kogu vastajatest vastas sedasi ning see teeb statistiliselt iga viienda inimese julgeks puuksutama oma kaaslase juures.

Kõhutuule laskmine partneri juures võib olla tegelikult kasulik näitaja. Esimese asjana tekitab see huumorit, mis teeb inimesele alati head. Koos naermine lisab lähedustunnet ning õpetab teineteise huumorisoont tajuma. Lisaks näitab see seda, kuidas partner suhtub keha loomulikesse funktsioonidesse. Kas ta aksepteerib sind sellisena, milline oled? Kestvas paarisuhtes ei saa olla lõpmatuseni viisakas ja piiritletud. Ka vähem aksepteeritavad omadused tuleb vastu võtta.

Avafoto: (PantherMedia/Fabrice Michaudeau/Scanpix)