OHMYGOSSIP — Women´s Health püüdis kinni mõned mehed, kes olid avameelselt nõus paljastama rituaalid, mille alati kaasavad seksi. Kas mõni neist tundub ka sinu jaoks tuttav?

Jack V: Peale seksi kasutan kondoomi hävitamiseks alati sama rituaali. Lähen tualettruumi kummi ära võtma ning seejärel täidan kasutatud kondoomi veega, nägemaks, kas see on katki.

Dave F: Enne seksi käin alati vetsus pissil. Täis põiega seksimine on tohutult ebamugav ja tekitab teinekord isegi valu.

Phil H: Iga kord kui ma seksin, arvutan arveid kokku, et ma ei jõuaks liiga kiiresti tippu. Kui märkan, et olen edenemas liiga kiiresti, hakkan arvutustehteid tegema. Mõnda aega see vähemalt toimib.

Patrick D: Soovin, et oleksin selline kaaslane, kes kaisutaks peale seksi mõnda aega ja jääks seejärel magama. Aga ma ei ole. Tavaliselt loen, kuna ma ei ole magama jäämiseks piisavalt väsinud. Õnneks olen püsivas suhtes.

Spencer I: Alati enne kui jääme üksteise kaissu lebama, võtan rätiku ja panen selle märja laigu peale voodis.

Allen C: Mul on vannitoas alati niiskeid salvrätikuid, et saaks end peale vahekorda puhastada. Alati pakun esimest naisele, kellega olen maganud. Seejärel lähen vannituppa tagasi ja puhastan ennast. See on kiireim ja vähem piinlikum, kui üksinda pärast dušhi all käia.

Seth G: Teen enne seksi ja vahel seksi ajalgi vaimseid harjutusi. Olen justkui enda cheerleader. Kinnitan endale, et olen suurepärane. Kujutelmad on minu seksuaalelu tohutult mõjutanud. Tähtis on endasse uskuda.

Avafoto: Unsplash

 

Loe lisaks:
12 seksiga seotud probleemi, millega pöördutakse teraapiasse
OHMYGOSSIP — Glamour.com lehe poolt kokku pandud 12 seksiga puudutavat probleemi, mida teraapias enim avaldatakse. Kõik need probleemid on õnneks lahendatavad.