Ujumine on suurepärane viis enda vormis hoidmiseks, kuid sinu vaestele juustele võib see tõsist katastroofi tähendada. Seetõttu, et enamikus basseinidest sisaldab vesi kloori nimelist kemikaali. See küll tapab pisikuid ja muudab vee ohutuks, kuid see muudab tihti juuksed tuhmiks, kuivaks ning raskesti hooldatavaks. Mida teha kui sinu blondid juuksed muutusid roheliseks?

6 kerget ja kavalat nippi:

·Kõige parem moodus juukseid kaitsta on panna juustele pisut palsamit ja tõmmata pähe ujumismüts, et juukseid kaitsta.
·Kui oled ujumismütsi kandmiseks liiga edev, tee kindlasti juuksed enne ujuma minekut duši alla minekut märjaks. Siis on juuksed juba niisked ja imavad endasse vähem kloori.
·Basseinist väljudes, oleks hea pesta pead spetsiaalselt ujujatele mõeldud  šampooniga- see sisaldab kloori eemaldavaid aineid.
·Kasuta ohtralt palsamit, et juukseid kuivatava mõju eest kaitsta.
·Samal või järgmisel päeval tee juustele üks niisutav mask, see on eriti vajalik, kui sul on loomulikult kuivad või nõrgad juuksed
.TÄHTIS nõuanne: Kloor võib blondid juuksed pisut rohekaks muuta. Kui sul on blondid juuksed rohekaks läinud lahusta kannutäie vee sees neli lahustuvat aspiriinitabletti. Vala saadud segu juustele ja hoia 5 minutit peas. Sidrunimahl või pisut äädikat (500ml) vee sees aitab samuti päris hästi.