R, 19. märts 2010 19:00, Nõmme kultuurikeskus, Tallinn

Kontserdil “Sõbrad koos” kõlavad laulud Maidu repertuaarist läbi erinevate aastakümnete, kuid uues töötluses. Muu hulgas kõlavad sellised laulud nagu: “Armastus jääb”, “Teel koju”, “Must kohv”, “Dolores” jne. Kontserdil kõlab ka Jakko kõige uuem looming.

Kitarr ja vokaal: Mait Maltis
Klahvpillid ja vokaal: Jakko Maltis
Kitarr ja vokaal: Mikko Maltis

MAIT MALTIS on sündinud Tallinnas 23. veebruaril 1951. Lapsepõlv möödus Tallinnas Kivimäel. Muusika on Maidule alati meeldinud, kuid tõsisem muusikategemine sai alguse kuuekümnendate aastate lõpul, kui 10. keskkooli poisid asutasid ansambli Lüürikud. Pärast seda töötas Mait paar aastat ka restoranis Kihnu Jõnn. Pärast sõjaväge kutsus Avo Tamme Maitu restorani Kungla ansamblisse solistiks. Ansamblisse Vitamiin sattus Mait tänu televisioonile, kust ta bändipoistele silma hakkas. Vitamiin tõi kaasa hulgaliselt kontsertreise endisel suurel kodumaal. Vitamiini ajajärk kestis neli aastat ja neli kuud.
Peale seda oli ta lühikest aega ansamblis Artell ja siis hotelli Olümpia varietees – laulis seitse aastat igal õhtul. Siis saabus soome ja rootsi laevadel laulmise periood, mis kestis kokku 13 aastat. Nüüdseks on Mait lõpetanud ka laevatöö ja tunneb selle üle ainult suurt head meelt. Maidul ei ole muusikalist haridust, kuid nooditundmise on ta siiski pika lauljatee jooksul omal käel ära õppinud.

MIKKO MALTIS on õppinud Georg Otsa nimelises muusikakoolis estraadi kitarri erialal.Musitseerinud koos näiteks Koit Toome ja Maarja-Liis Ilusaga ning on väga hinnatud taustalaulja Eestimaal. Ligemale kümme aastat on Mikko teinud koostööd isaga.

JAKKO MALTIS on õppinud Georg Otsa nimelises muusikakoolis pop-jazz laulu erialal ja San Diego osariigi ülikoolis Muusikaliteatri erialal.Osalenud mitmetes muusikalides sh peaosa muusikalis Väike Õudustepood Eesti Draamateatris.

Täispilet 150.-, sooduspilet 125.-. Sooduspilet kehtib õpilasele 7-12 a. ja pensionärile koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). Koolieelikutele sissepääs tasuta, juhul kui istub piletiga saatja süles.