Näitleja Britta Vahur läheb trenni alati hea meelega. “Käin viis-kuus korda nädalas trennis. Üritan ikka trennivabu päevi ka jätta, sest keha vajab puhkust. Palju sõltub aga ka töögraafikust. Trenni lähen alati hea meelega, ma ei sunni end ega pea seda kohustuseks,” räägib Britta ajakirjale TervisPluss.

“Elus on palju olulisemaid asju, millele keskenduda,” räägin näitleja, et kaalu ta ei jälgi. “Minu jaoks on tähtis olla elujõuline ja energiline ning parajalt toonuses, siis tunnen end oma kehas hästi. Olen jõudnud arusaamisele, et kõige olulisem on süüa mitmekülgselt ja mõõdukalt. Ma ei piira end, aga tunnen, et trennitegemisel ei teki mul ka erilisi isusid. Tervislik toit on minu jaoks ahvatlev, mitte teisejärguline.”

Trenni armastab naine teha aga tihti. “Keha on minu töövahend, minu instrument, mille eest peab hoolt kandma. Kooliajal käisin tantsimas, aeroobikas ja omal initsiatiivil kergejõustikuhallis sportimas. Mulle meeldib tohutult tantsida! Mida keerulisemad kombinatsioonid, seda parem.”

Trennivabal päeval proovib Britta pikemalt jalutada, näiteks mere ääres kõndida. Kord nädalas käib ta ka ujumas ja teatris joogatunnis. “Ujumine on mõnusalt meditatiivne, lõdvestab lihaseid ja meeli.”