Reedel, 12. märtsil algav Tasku moe- ja vabaajakeskuses kevadiselt hoogne “Moeäratus 2010” pakub avastamisrõõmu Tartu ja Lõuna-Eesti moehuvilistele. Kevadhooaja moetrendid toovad Taskusse stilistid Ženja Fokin ja Aulikki Puniste, kes panevad kokku keskuse poodides pakutavast kaubast  kaks täiesti eriilmelist kollektsiooni – Spring in Paris ja Blooming Moscow.

„Spring in Paris” shows toome välja  selle kevade ühe lemmiktrendi – armsalt lolitaliku ja naiseliku suuna. “Blooming Moscow” kollektsioonis näitame aga hoopis militaarsemat joont. Lühidalt võin öelda, et näha saab midagi väga ebatavalist,“  avas ürituse telgitaguseid stilist Ženja Fokin Tasku moe- ja vabaajakeskusele.

Üllatusi on veelgi – reede õhtul toimub Muutumismäng, mille käigus annab Ženja ühele õnnelikule trendika välimuse ja personaalsed soovitused. Muutumismängus osalevad kõik, kes ostsid kuni 10. märtsini vähemalt 200 krooni eest kaupa, täitsid kupongi  ja toimetasid selle Tasku infoletti. Fortuuna poolt valitud muutuja saab uue soengu, sobiva meigi ja Ženja poolt soovitatud riided. „Mul on hea meel, et saan seda teha siin, Tasku keskuses. Stiilipäeviku saatesse kirjutab väga palju soovijaid, aga saatesse kahjuks kõik ei mahu. Sellepärast on tore, et reedel saab siin üks stiilimuutuja rohkem olema,“ lisas Ženja Fokin.

Moeäratuse etendustel astuvad modellidena lavale Rocki tantsutüdrukud.  „Moeshowdel esinemine on on huvitav ja kasulik – disainime paljud oma esinemisriided ise ja seepärast on meie jaoks väga oluline olla kursis värskete moesuundadega,“ selgitas Rocki tantsutüdrukute esindaja Grete Reimand.

Reede õhtu kulminatsiooniks on Kuldnõela finalisti Triinu Pungitsa moeshow, mis toob vaatajateni killukese Eesti kõrgmoodi ja on maiuspalaks tõelistele moegrumaanidele.

Mõlemal päeval pakuvad muusikalist meelelahutust Eesti tuntud artistid – reedel esineb Jana Kask ja laupäeval Eda-Ines Etti.

Kahepäevase Moeäratuse lõpetab laupäeval toimuv fotosessioon, kus vaatajate silme all pildistatakse moeshowl näidatud kollektsioone Tasku kevadkataloogi jaoks. Kes soovib lisaks kevadtrendidele nautida ka tõelist klassikat, võib sammud seada kinno – Cinamon pakub neil päevadel vaatamiseks moemaailma ühe armastatuma naise eluloofilmi „Coco enne Chaneli“.

KAVA
Reede, 12. märts
16.00 Moeshow Spring in Paris
16.30 Esineb Jana Kask
17.00 Moeshow Blooming Moscow
17.30 Esineb Jana Kask
17.50 Kehaäratus, sissejuhatus
18.00 Muutumismäng
18.15 EKSKLUSIIV Kuldnõela finalisti Triinu Pungitsa moeshow

Laupäev, 13. märts

11.00-16.00 Moelaat
12.00 Moeshow Spring in Paris
12.30 Esineb Ines
13.00 Kehaäratus
13.30 Moeshow Blooming Moscow
14.00 Esineb Ines
14.20 Kehaäratus
14.45 Moeshow komplektide live pildistamine, millest valmib kevadmoe kataloog.