James Cameron planeerib juba “Avatar 2” võtteid ning soovib Dr. Grace Augustine rollis taas Sigourney Weaver´it näha. Sellise paljastuse tegi näitlejatar möödunud nädalal prantsuse televisioonis, vahendab Aftonbladet.

Et “Avatar” endale järje saab ei tule üllatusena. Arvesse võttes astronoomilisi summasid, mis film sisse on toonud, oleks Hollywoodi-loogika vastane järg tegemata jätta. Kuid et osatäitjate nimekirjas on ka Sigourney Weaver, kelle rollifiguur surma sai, on üllatav.

Eelmisel nädalal viibis Weaver Pariisis, kus ta võttis osa Cesar-galast ning teda intervjueeriti telesaates “Le Grand Journal”. Kui tema käest küsiti, kas ta oleks nõus mängima ka “Avatar 2”-s, vastas näitlejatar, et James Cameron on talle juba pakkumise teinud. Kuid kuidas? Teatavasti suri Dr. Grace Augustine kuulihaavast saadud vigastustesse ning katse tema hing inimkehast tema avatarikehasse üle viia ebaõnnestus.

“Minu tegelane on alles, puu sees,” selgitas Sigourney Weaver, kes ei tahtnud paljastada liiga palju kuid ütles, et Cameron´il on mõningad ideed, et “perekonda koos hoida”.