Ärinaine Terje Krossi (38) abielu julgeolekukonsultant Eerik-Niiles Krossiga (42) purunes. Eerik-Niilese südamesse on pugenud üks lõunamaist päritolu kaunitar. Terje sõnul kolisid nad Eerik-Niilesega lahku poolteist aastat tagasi. Läinud sügisel sõlmiti abieluvaraleping ja seejärel vormistati ka lahutus.

“Kasvasime lahku. Olime mõlemad tublid ja toimekad oma valdkondades,” räägib Terje, kes on luksusliku eakatekodu Villa Benita omanik. “Me kindlasti täiendasime teineteist ja me oleme täna just sellised, nagu oleme, tänu koos veedetud aastatele. See oli meie mõlema otsus. Meie ellu ei tulnud kolmandaid inimesi. Aga kui suhe on väärikalt lõpetatud, siis tahavad loomulikult mõlemad jätkata oma isikliku eluga ja seda me kindlasti teeme ka – oleme ju alles noored. Ma olen õnnelik, et üks etapp on elus lõpetatud,” räägib Terje Kross Kroonikale.

Nii Terjel kui ka Eerik-Niilesel on seljataga ka eelnevaid kooselusid. Töötades Riigikantselei koordinatsioonikeskuse pealikuna, lahutas Eerik-Niiles Kross abielu ameeriklanna Cynthia Babskiga. Naine nõudis temalt kohtu kaudu tagasi 81847 krooni ja 10 senti. Terjel on 18aastane tütar Diana kooselust Janek Klaisiga. Klais, keda seostatakse allilmaga, üritas ka Terjet hämaratesse tehingutesse tõmmata. 90ndate algul elasid nad USAs, kus Terje pöördus abi saamiseks Eesti saatkonda. Seal kohtas ta Eerik-Niilest.