K, 24. veebruar 2010 , Saku Suurhall, Tallinn

24. veebruaril 2010 astub Saksa industriaal-rocki lipulaev Rammstein oma uue tulise showga Saku Suurhalli lavale. Bändi liikmed hoiavad show detaile küll saladuses, kuid me Sinuga teame ju mis meid kõiki ootab – teised bändid mängivad, Rammstein aga põleb ja täiega! Kindlasti saab ka seekord näha võimsat lavashow’d ja pürotehnikat.

Eestisse jõuab Rammstein uue tuuriga, mille raames plaanib bänd järgneva kahe poole aasta jooksul anda 200 kontserti. Tuurile minnakse uue albumiga “Liebe ist fär alle da” (tõlkes “Armastus on kõigi jaoks olemas”), mis hiljuti ka Eesti muusikapoodidesse müügile saabus. Albumil on 11 uut lugu, sealhulgas skandaalne singel “Pussy“, mille video kogus internetis paari nädalaga üle 12 miljoni vaataja. Kindlasti kõlavad kontserdil Saku Suurhallis ka Rammsteini parimad lood – võid selles kindel olla!

Piletiinfo: piletid hinnaga 695 ja 895 krooni tulevad vabamüüki 26. oktoobril 2009 kell 10.00. Pileteid saab lunastada aadressil www.ticketpro.ee, TICKETPRO kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.