Tänasest on üleval uus gallup, milles püüame välja selgitada, millise tuntud Eestis elava naise elu tundub meie lugejatele kõige huvitavam?

Alustuseks panime gallupisse 18 naist: Ariel Klas, Ingrid Veidenberg, Anni Arro, Evelin Ilves, Tuuli Roosma, Joanna Ojastu, Mari-Leen Kaselaan, Anu Saagim, Kersti Toots, Vilja Savisaar, Beatrice Fenice, Lilit Kaaret, Eda-Ines Etti, Alice Järvet, Selgeltnägija Kristi, Maili Nõmm, Triin Pilt ja Piret Järvis.

Lisa oma lemmik julgelt gallupi kommentaariumi – korduvad nimed lisame hääletusse! Gallupi leiad meie esilehe alumisest servast. Selgitame koos välja, millise tuntud Eestis elava naise elu tundub inimestele kõige huvitavam ja ihaldusväärsem!

Kõikide kommeteerijate vahe läheb loosi kaks “Ohmygossip Couture” eksklusiivset särkide komplekti (2×3 särki) ja sama brändi trendikas kott. Esimeses komplektis on kolm musta värvi t-särki (väärtsega 3699.- krooni), teises komplektis on kolm laimi värvi seksikat suvemaikat (väärtusega 2699.- krooni) ning kolmandana loosime välja moodsa musta koti (väärtusega 2899.- krooni). Auhinnad loosime välja aprilli alguses ning võitjate nimed teatame nii gallupi kommentaariumis ja “Loosimiste” all. Selleks, et loosimises osaleda, jäta kommentaari juurde ka oma e-mail, millelt Sind pärast kätte saaksime.