Katrin Karisma teab, kuidas oma tervist hoida. Talle meeldib võtta ette pikki jalutuskäike ja ka karastumine aitab meele värske hoida. “Elu tuleb ikka mõnuga elada ja võtta vastu kõik, mida see pakub,” kõlab Katrini juhtmõte heaks eluks.

Katrin Karisma rääkis Naistelehe terviselisale antud intervjuus, et linna lähedale maale kolides on tema elukvaliteet kardinaalselt muutunud. Looduse ringkäigu jälgimine ja rahu, mis sellega kaasneb on täielik luksus. Ka kiidab ta sauna – saun on ta terveks teinud, näiteks on kadunud kurguvalud. Katrin karastab end mõnuga, hüpates kuumast leiliruumist külma basseini või otse lumehange.

“Hommikuti lähen mööda lund paljajalu koertele süüa andma,” räägib ta mõnuga tegevusest, mis mõnes pigem külmavärinaid tekitab. “Peab liikuma. See on kõige alus. Kui enam ei liigu üldse, jäädki seisma ja võid ära surra.” Nii palju peab end armastama, et tunnikese päevas endale kulutad, on naine kindel. Ja kui ühel päeval trenn ka vahele jääb, siis seda enam võiks end järgmisel päeval liigutada! Muidugi pole alati endale kerge aega leida, aga kui see elustiiliks teha, on see maru kihvt, kinnitab Katrin.