R, 22. jaanuar 2010 , Põlva kultuuri- ja huvikeskus, Põlva

Seto mental-pungi vaimsed isad ja alustalad, väsimatu ja surematu loominguline kollektiiv Winny Puhh on valmis saanud oma teise täispika stuudioalbumi “Brääznik”. Presentatsioonid toimuvad 15. jaanuaril Tartus klubis “Plink Plonk”; 16. jaanuaril Tallinnas klubis Rock Cafe ja 22. jaanuaril Põlva kultuurikeskuse legendaarse pöördlavaga teatrisaalis.

Erinevalt Winny Puhhi esimesest stuudioalbumist kannab “Brääznik” endas sügavat sisekaemust ja on oluliselt kaugenemas hedonistlikust maailmapildist ning on muusikaliselt jõudnud lihtsakoelisest, kuid jõulisest setopungist äärmusliku supertaotlusliku mentalistlik-vaimse ning kõikvõimalikke haigusi raviva suurvormini. Plaadilt leiab mitmeid avalikkusele juba tuntud hitte: 21. sajandi parim eesti muusikavideo “Peegelpõrand”, skandaalset paljastust peitev “Pidupäev”, germaani-teutooni kultuuriruumist äärmuslikult tugevat ja südamlikku tagasidet saanud klub-antheem “Wonderbra” ning loomulikult selle aasta tuntuimaks looks saav eurolugu “Tüdrukud ootavad” koostöös slaavi kaunitaritest suureprase vokaalgrupiga MIAU, mis kuluaaridest tulnud info põhjal saab Eestit esindama 2010. aasta Eurovisooni laulukonkursil trollide ja fjordidemaal Norras.

Kokku toimub kolm täiesti erineva stsenaariumi ja struktuuriga show-etendust-spektaaklit “Brääznik”.

15. jaanuaril Tartus klubis”Plink Plonk”
avatakse vaatemäng ansambliga Vanaema Pööras Jooma, vaheajal on soovijatel võimalik maiustada värske broilerilihaga. Saadaval on soojad joogid ja käepigistused. Esimesele laivile ei soovita eriti kohale tulla, tegu on äärmuslikult brutaalse, kuid see eest väga igava etendusega.

16. jaanuaril Tallinnas klubis Rock Cafe
toimub hullumeelne vahupidu. Spekaatkli esimeses vaatuses laval Toe Tag. Saali täidavad spetsiaalselt Münchenist toodud vahumasinatest väljapurskuvad vahufontäänid, kui Winny Puhhi asemel astuvad lavale kehad-stuudiomuusikud. Bändiliikmed lubavad ise istuda kogu spektaakli ajal massivsete raudkettidega lava kohale riputatud nahkdiivanil ja juhendada saalis muusika meelas rütmis toimuvat massmasturbatsiooni. NB! Osavõtjatest tehakse kompromiteerivaid pilte! Mahlakaid technorütme ja muidu toorest biiti mängib DJ Hämäläinen.

22. jaanuaril Põlva Kultuurikeskuse
teatrisaalis toimuv spektaaklite superfinaal kannab endas sügavat saladuseloori ja selle kohta mingeid ennetavaid infokilde ei ilmu.

Meil on Brääznik!

Piletiinfo: 75.-