“Mina õppisin kunagi mõne aasta tüdrukuteklassis. Sealt on pärit teadmine, et kui jumal on ikka kaks sugupoolt ilma loonud, siis oli sel ka mingi mõte. Ja kui üks kuidagi ära elimineerida, peab teine mõlema “tükid” ära tegema,” kirjutab ajakirja Naisteleht kaunis peatoimetaja Signe Lahtein ajakirja Ilulisas.

“Naised muutuvad meeste seltskonnata mehelikumaks ja rämedamaks, hakkavad “nabaaluseid” nalju tegema ja unustavad jalgu raseerida, ning meeste seas ilmnevad macho´de kõrval ka pehmemad tüübid,” kirjutab Signe.

“Nii et vastastikune mõju, millele keegi iga päev ehk ei mõtlegi, on oluline. Ja kuigi naistele meeldib mõelda ja kuulutada, et nad ei säti ega meigi end meeste pärast, vaid ikka iseendale, on see väide siiski üsna kaheldav. Mis te arvate, kumb näeb oma välimuse kallal hommikul peegli ees rohkem vaeva – kas hotelliadministraator, kes suhtleb palju ja kõigiga, või õmblustsehhis töötav naine, kes ei näe tööpäeva jooksul ühtegi meest? Kindlaks on tehtud, et esimene.”

“Inimene on sotsiaalne loom ja seetõttu pole ka midagi halba sellest, et teiste inimeste (ja vastassoo) pärast pingutatakse olemaks ilusam, saledam, teravmeelsem jne. Kui tähelepanu pärast narruste või oma tervise rikkumiseni ei minda, on mõju ju ainult positiivne.”