2010 tuleb Gossip Media LLC välja ühe uue kollektsiooniga ning eksklusiivse limiteeritud erikollektsiooniga Ohmygossip CoutureLife is Beautiful”, mis toob turule valiku ehteid, kotte, toppe, pükse, püskikuid, põlvikuid, kotinagisid, puzzlesid, beebide voodi- ning põrandatekke, lõbusaid seinamaale jpm,” räägib brändi arendusjuht Helena-Reet Ennet.

Ohmygossip Couture kollektsioon “Life is Beautiful” toob rõõmu ka pisikestele moegurmaanidele. Mahepuuvillast ning puuvillast naturaalsed ja kehasõbralikud rõivad on disainitud ka 2-8 aastastele tüdrukutele ja poistele,” räägib Helena-Reet, et oma võsukestele leiavad meelepärased igapäevarõivad ka kõige nõudlikumad luksust armastavad emmed-issid. “Lõplikud müügihinna kalkulatsioonid pole veel tehtud aga limiteeritud kollektsiooni hinnad algavad umbes 180-st eurost” avaldab Helena-Reet.

“Ohmygossip Couture “Life is Beautiful” seob endas nii naturaalsuse kui luksuse. Kollektsioon on lõbus ja värviküllane. Inspireeritud kultuurist, müstikast ja mütoloogiast – tipitud täis erinevaid võimsaid märke ja sümboleid. Iga “Life is Beautiful” toote omanik tunneb end kui hõbelusikas suus sündinu, sest see kollektsioon lihtsalt õhkab rõõmu, rahu, õnnestumisi, positiivsust ja head. Selles peitub palju nähtavaid ja peidetud tugevalt  elu jaatavaid, õnnetoovaid ja kaitsvaid sümboleid.”

 

 

[ot-gallery url=”gallery/ohmygossip-couture-annab-v%c3%a4lja-eksklusiivse-kollektsiooni-life-is-beautiful”]