Eelmisel nädalal hääletasid muusikasõbrad lauljaks Jaagup Kreemi (Terminaator) ja muu instrumendi mängijaks Tiit Kikase (Justament). R2 unistuste bänd 2009 astub üles esimest ja viimast korda R2 Aastahiti galal 2. jaanuaril 2010 üllatusliku looga.

Viimased neli aastat on Raadio 2 palunud kuulajatel hääletada oma lemmikpillimeeste poolt, eesmärgiga nende talenti heas mõttes ära kasutada. Selline unikaalne kollektiiv on nüüd selgunud ka tänavu. Unistuste Bänd 2009 esineb R2 Aastahiti gaalal 2. jaanuaril 2010 järgmises koosseisus:

Trummid: Boris “Borka” Hrebtukov (The Sun)
Bass: Henno Kelp (Terminaator)
Erinevad instrumendid: Tiit Kikas (Justament)
Klahvpillid: Erik Sakkov (Pantokraator)
Kitarr: Laur Joamets (Dramamama)
Vokaal: Jaagup Kreem (Terminaator)

R2 unistuste bänd 2009 astub üles esimest ja viimast korda R2 Aastahiti galal 2. jaanuaril 2010 üllatusliku looga.

Sellel korral on galaürituse toimumiskoht eriti erakordne ja põnev – 1914. aastal ehitatud Tallinna esimene raudteedepoo Telliskivi tänaval. Telliskivi tänava depoo ehitus toimus samal ajastul suuremõõduliste tehasehoonete ning tööstuskompleksidega, nagu näiteks Lutheri mööblivabrik või Vene-Balti laevatehased. 2. jaanuar pakub võimalust vaadata seda ajaloolist hoonet seestpoolt Aastahitt 2009 põneva gala raames. Hääleta 2. jaanuaril 2010 R2 Aastahiti gala lavale oma lemmikartistid Raadio 2-e kodulehel.