Juba eeloleval pühapäeval selguvad TV3 saates “Eesti otsib superstaari” need kaks lauljat, kes võistlevad 20. detsembril Tallinna Linnahallis superstaari tiitlile. Birgit Varjun, Ott Lepland ja Marten Kuningas astuvad pühapäeval publiku ette kahe lauluga; üks neist on oma ema või isa nooruspõlve lemmiklugu ja teiseks duett tuntud Eesti lauljaga.

Birgit Varjun valis oma duetipartneriks Erik Meremaa bändist House Of Games. “Erik on minu arvates üks parimaid eesti meesvokaliste,” ütles Birgit. “Mina panustan ennekõike esitusele, mitte kuulsusele. Parem valin duetipartneriks vähem tuntud, kuid võimsa häälega kui kuulsa ja mitte nii võimeka laulja. Minu ja Eriku hääled sobivad suurepäraselt ning duett kõlab hästi,” põhjendas Birgit Varjun.

Ott Lepland astub lavale koos Urban Symphony lauljatari Sandra Nurmsaluga ning esmakordselt kõlab duetina Eurovisiooni lauluvõistlusel 6. koha saavutanud laul “Rändajad”. “Juba siis, kui seda laulu esmakordselt kuulsin, mõtlesin, et seda tahaks Sandraga koos esitada. Nüüd ei saanud võimalust kasutamata jätta. Pealegi on Sandra väga hea artist ja temaga on lihtne koostööd teha,” selgitas Lepland.

Marten Kuningat on juba alates eelvoorudest võrreldud Vaiko Eplikuga “Räägitakse, et me oleme sarnased. No ma tahan nüüd kordussaatest näha, kas see ikka on nii, siiani pole ise seda sarnasust märganud. Ja eks nüüd meid koos laval vaadates ole ka kõikidele näha, kui sarnased me siis ikka oleme,” ütles Marten. Mehed valisid The Beatles’i laulu “Blackbird”, kuna soovisid esitada midagi lihtsat ja ilusat “ilma vilede ja kelladeta”.

Ott Lepland
“One Vision” (Queen), duett Sandra Nurmsaluga “Rändajad” (Urban Symphony)

Marten Kuningas
“Naer” (Virmalised), duett Vaiko Eplikuga “Blackbird” (The Beatles)

Birgit Varjun
“Still Got the Blues” (Gary Moore), duett Erik Mermaaga “Hero” (Nickelback)

“Eesti otsib superstaari: Lava taga” on TV3 eetris täna kell 20.00. Superfinaali eelne finaal pühapäeval kell 20.30.