“Millist ilukingitust ootad kallimalt?” uurib ajakrija “Buduaar” toimetaja Katrin Siskalt. “Mõnusaid kingitusi armastan endale kõige rohkem ise teha ja need varieeruvad olenevalt vajadusest ning tujust.”

“Kuna olen tulihingeline Bourjoisi fänn, siis on mul hästi hea meel, et Borjoisi bränd lõi ka lõpuks oma meigieemaldussarja!” räägib Siska. “Artistina on mulle oluline kunstripsmete vaevalise paigaldamise asemel kasutada käepärast ripsmetu??i, mis on muide silmaarstide heakskiidu saanud, selle koostis ei tekita allergiat tundlikel silmadel ja sobib kasutamiseks ka kontaktläätsekandjale.”

“Uue generatsiooni Effet 3D Max huuleläige muudab mu naeratuse glamuurseks ning kaugele säravaks! Suure moehuvilisena vaimustun aga ikka ja jälle algava hooaja eel uutest rõivakollektsioonidest. Näiteks ootan vabamat hetke, et külastada ühte oma suurimatest lemmikutest – Dieselit. Kõle sügis nõuab ju jalga trendikaid boots´e ja selga kirevat kampsunit! Loomulikult püüan leida aega, et endale ka ise mõned moekad asjad disainida, see on puhas rõõm,” räägib alati särav ja hoolitsetud Katrin.