Aafrikas üleskasvanud norralanna, religiooniuurija ja debatöör Hanne Nabintu Herland on shokeerinud norra ühiskonda oma arvamusavaldustega. Kas oleks aeg lõpetada võitlus naisõiguslikkuse eest? Jah, arvab Hanne, kes on shokeerinud oma kodumaad julgete väljaütlemistega. “Ma saan aru, et norra mehed tahavad vene ja tai naisi. Vähemalt meeldib vene ja tai naistele seks ja nad teevad hästi süüa,” avaldab Hanne arvamust.

12-l juunil toimus Norras Trondheimis Kristliku Rahvapartei valimiseelne kohtumine, kus üks kõnelejatest oli niisiis religiooniuurija ja debatöör Hanne Nabintu Herland. Sellest teatavad norra ajalehed. “Mõnikord peavad naised end tagasi hoidma ja tegema nii nagu mees tahab. Ma saan aru, et norra mehed tahavad pigem vene ja tai naisi. Vähemalt meeldib neile seks ja nad oskavad hästi süüa teha,” ütles Hanne vastavalt Adressa.no andmetele.

Edasi arendab ta oma arvamusavaldust norra ajalehes Dagbladet: “Norra naised esitavad mehele liiga kõrgeid nõudmisi, kuid mitte iseendale. Teistes kultuurides õpetatakse naist paremini meest rahuldama. Mees vajab seksi ja naine peab olema valmis meest rahuldama,” ütleb Hanne.

Hanne Nabintu Herland, blond kaunitar, on sündinud ja üleskasvatatud Aafrikas norralastest vanemate poolt. Norrasse tuli ta 19 aastaselt ning alustas õpinguid religiooniajaloo alal islami erialal. Ta on tuntuks saanud kui debatöör ning Adressa.no andmetel soosib ranget liini sisserändamispoliitikas. Kristliku Rahvapartei koosolekule oli ta kutsutud kui külalisesineja, selge eesmärgiga esile kutsuda väitlust antud teemal ning  tekitada poleemikat. Hanne rõhutab, et kristlikud väärtused on kadumas. Norra on muutunud jumalavastaseks maaks, samuti nagu ka ülejäänud Euroopa riigid, ning on “hukkumise äärel”, ütleb noor debatöör. Üks pôhjustest on see, et feministlik liikumine ja sugudevaheline võitlus on muutunud liiga tugevaks.

“Me elame hedonistlikus ühiskonnas. Inimesed elavad lihtsalt koos, kord ühe, kord teisega. Inimesi julgustatakse tegema grupiseksi. Selleks, et inimestel võiks olla täisväärtuslik sekselu, on piirid muutunud liiga liberaalseks. Niivõrd liberaalseks, et naised ja mehed ei julge enam armastada ega pühenduda paarissuhtele, olles hirmul, et neid reedetakse.