OHMYGOSSIP — Ettevõtja Urmas Kõiv räägib Ohmygossip.ee´le, et talispordiharrastamine jäi tal pigem lapsepõlve. Urmasele meeldib küll murdmaasuusatamine ja slaalom, ent enda vormis hoidmiseks peab ta paremaks ajas hoopis sooje suviseid kuid. “Tegelikult olen ma suve inimene ja kui vähegi võimalik, siis ehitan endale sportlikku vormi pigem suvel.”

Urmas Kõiv, kas talisporti harrastate?
Meeldib murdmaasuusatamine ja slaalom. Viimastel aastatel pole kahjuks järjepidevat talve olnud ja talispordi harrastus on olnud ebaregulaarne. Sellel talvel olen käinud ka uisutamas. Uisutamine on lahe ja seda saab õnneks teha iga ilmaga.

Milline on teie lemmikspordiala talvel?
Tegelikult olen ma suve inimene ja kui vähegi võimalik, siis ehitan endale sportlikku vormi pigem suvel. Talv on rohkem rasvakogumise ja hoidmise aeg:)

Mida arvate jääaugus suplemisest ja kas olete ka ise jääaugus suplemas käinud?
Jääaugus suplejatesse suhtun suure lugupidamisega. Kuna ma ise ei ole jääaugus suplemas käinud, siis ei tea kui raske või kerge, kui hea ja kasulik jääsuplus on.

Kas mõne talispordi alaga tegeledes on midagi põnevat ka juhtunud?
Lapsepõlves kelgutades murdsin käeluu:)

Vaata ka:
Ettevõtja ja muusik Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le: Aasta 2015 oli täis muusikat
OHMYGOSSIP — “Soovin, et inimeste vahel liiguks positiivne energia ja kõigil jätkuks rõõmsat meelt elada oma igapäevast elu nii positiivselt kui võimalik,” räägib ettevõtja, muusik, laulukirjutaja, produtsent ja suurprojektide juht Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le

Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le: 2014 aasta talvel jõudsid kõrgemate jõudude poolt minuni meloodiad
“Avastasin, et klaverimäng on hea tasakaal ja vaheldus ettevõtja igapäevatööle. Kodus oma rõõmuks klaverit mängides tuli minu juurde ühtäkki ei tea kust kohast üks meloodia. Mängisin meloodia abikaasa Annelile ette ja Anneli ütles, “Ma tean millest see meloodia jutustab – see räägib saatusest, eluõnnest ja sellest, et tuleb nautida iga hetke oma elus”,” räägib ettevõtja, muusik, laulukirjutaja, produtsent ja suurprojektide juht Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le.

Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le: Nepaali mägimatk tõi palju inspiratsiooni
“Kõndides ja saapaid harjutades hakkas minu meeltesse ilmuma uusi meloodiaid. Kuna varem midagi sellist ei olnud minuga toimunud, siis olin veidi nõutu, et mis ma nende meloodiatega peale hakkan,” räägib Nepaali mägimatkalt suurt inspiratsioonitulva kogenud Urmas Kõiv Ohmygossip.ee’le.