OHMYGOSSIP — Kas oled olnud kunagi olukorras, kus teine on üritanud olla seksikas ja võrgutav, aga sina hoiad meeleheitlikult naeru tagasi? Women´s Health Magazine on lugejatelt kokku korjanud mõned humoorikad lood.

Järgnevalt saate lugeda naiste lustakaid pajatusi olukordadest, kus mees pani kõik mängu… ja veidi rohkemgi.

1. “Mees, kellega kohtusin pani räpimuusika käima ja üritas mulle muusika taustal stripstiisi teha. Striptiis oleks olnud lõbus, kui see oleks olnud nali. Mehel oli aga asjaga tõsi taga. Temast oli kohe näha, et ta oli ise oma esinemisega väga rahul. Loomulikult sai ta pahaseks, kui ma nihelema hakkasin.”

2. “Ainus põhjus, miks mees saadab oma peenisest foto, on see, et see on tema arvates mingil moel erutav. Olen saanud selliseid pilte rohkem, kui oleks soovinud ja mitte ükski neist ei olnud seksikas. Kui naine ei palu peenisest fotot, ära saada seda!”

3. “Kui ma läksin esimest korda mehe juurde, kellega olin tutvunud, hakkas ta kapist midagi otsima. Mees hakkas Elton Johni Tiny Dancer´i lugu laulma. Mehe esitletud versioon pidi ilmselt tema meelest olema väga maitsekas, aga tegelikult see ei olnud seda.”

4. “Enne kui mina ja mu poiss hakkasime lähemalt läbi käima, olime varem kokku saanud vaid seksi pärast. Ta on suhteliselt karvane mees ja mina juhtusin tema karvkatet kommenteerima (üldsegi mitte negatiivses toonis vaid huvi tundvana). Järgmisel korral oli mees ajanud kogu oma keha siledaks. See oli väga naljakas. Kui ma olin näinud, mida ta oli endaga teinud, siis ütlesin talle, et mulle tegelikult meeldis, kui ta oli karvane.”

Avafoto: Pexels