OHMYGOSSIP — Teinekord inimesed hävitavad ise oma võimalused, et nende unistused reaalselt teostuksid. Mõned tavapärased käitumismudelid võivad hoida sind kinni ega lase unistustel teostuda.

Paljud inimesed tahaksid oma unistused täide viia, kuid kiire argielu kõrvalt tundub see võimatu. Kui tunned, et ka sina käitud nii, siis vaata oma elu uuesti mõne teise nurga alt ja proovi samm sammult oma käitumist ja mõtteid muuta!

1. Viivitamine
Pole mõtet lükata edasi oma unelmate harrastust, tööd, hobi, millest oled unistanud juba aastaid. Tee esimene julge samm ja alusta meelepärase tegevusega juba täna. Ära lükka tegevusi homse varna!

2. Süüdistamine
Igaüks vastutab oma elu eest. Ei tasu süüdistada tööandjat ega oma vanemaid, sest mitte keegi meist pole täiuslik. Haara oma elu enda kätte ja tegutse!

3. Klatšimine
Edukad inimesed teevad üksteisele komplimente, mitte ei lisa selja taga rääkides teistesse ebakindlust. Tuleb teha teiste inimestega koostööd, mitte tunda kadedust ja ebakindlust. Pole mõtet kulutada oma aega teiste elu üle mõtlemiseks. Tuleb panna ennast esikohale.

4. Vabandused
Ettekäänded võivad olla teinekord ka loogilised, kuid on raske tunnistada iseendale, et ei tee piisavalt tööd oma unistuste täitumise nimel. Pidevalt vabandusi otsides unistused jäävad ainult kaugemaks ja sellisel juhul võib neist ajapikku lausa loobuda. Tuleb hoida kindel siht silme ees!

5. Iseenda mahategemine
Inimesed, kellel on halb enesehinnang, tahavad end peita. Kui sisestada pidevalt kui saamatu ollakse, siis on raske käituda teisiti. Tuleb võtta endale enesekindel hoiak ja olla positiivne. Mõistlik on käituda sellisena, kelleks tahad saada, sest üsna pea võid märgata iseendas muutust!

6. Kaebamine ja kurtmine
Vingumisel pole mõtet! Alati on midagi halvasti, kord lapsed jonnivad, teinekord pole raha, halb töö, nõme ilm. See hädaldamine ei vii mitte kuhugi. Pidev kurtmine millegi üle on kõige tõhusam unistuste rikkuja.

7. Teesklemine
Kas sa oled tegelikult õnnelik oma elu üle? Kas oled hommikuti rahul sellega, mis sind ootab: töö, pere, lapsed? Või oled lihtsalt harjunud elama rutiinset elu ja tõdenud, et unistused ongi ainult unistamiseks? Kui tahad rohkemat, siis tuleb olla julge ja seda ka tunnistada. Pole mõtet leppida vähemaga!

8. Ajaraiskamine
Kasuta oma aega targalt! Pane tähele kui palju aega veedad sa niisama teleri- või arvutiekraani taga. Igal sekundil ei peagi tegelema millegi tähtsaga, kuid elul pole mõtet ka seisma jätta, vaid vaikselt pürgida selle poole, mis on su eesmärk. Planeeri oma aega.

9. Loobumine
Elu jooksul muudame me enda käitumist, mõtteid, unistusi. Kuid kui leidub üks asi, mida hing ihaldab, siis pole tähtsust, kas selle saavutamine võtab aega aasta või mitukümmend. Oled siin maailmas põhjusega!

Allikas: Huffington Post

 

Loe lisaks:
Soome perekond oli aasta aega ümbermaailmareisil ja maksis kokku 53 181 eurot
Mõned inimesed ostavad autosid peale loetud aastaid, teised aga panustavad kogu vaba raha elamustesse. Kui peres on lapsed, siis pikk reis võib tunduda vaid mõnusa unistusena, mida reaalselt raske teostada, aga kui asjad hoolikalt läbi mõelda, on kõik teostatav.

Pulmaisa Ilja Golomb paljastab Ohmygossip.ee’le oma unistuse
“Kindlasti soovin proovida ma kätt ka saatejuhina! See on alati olnud minu suur unistus,” paljastab Ilja Golomb Ohmygossip.ee’le.