OHMYGOSSIP – Soome sekspomm Elena Vikström, kes läbis 18-aastaselt soovahetusoperatsiooni, on nooremana korduvalt haigestunud söömishäiretesse. Seekord otsustas Elena muuta oma elustiili ja ta on võtnud alla 6 kilo kõigest mõne päevaga.

Elena Vikströmi dieedikuur kestab kokku 28 päeva, kuid ka pärast seda peab ta enda toitumist hoolikalt jälgima, et kilod tagasi ei tuleks. Elena kavatseb säilitada enda saleda figuuri ka pärast ranget dieeti.

“Dieedi eesmärk on muuta oma elustiili ja õppida tervislikumalt sööma. Ja seda ka pärast 28-päevast kuuri,” räägib Elena. Range dieet eeldab, et ka pärast seda 28-päevast kuuri ei tarbita enam nii palju suhkurt ja soola kui varem. “Kavatsen süsivesikute söömise minimaliseerida,” lisab Elena Vikström Iltamakasiini intervjuus.

Elena on ka alkoholi tarbimist vähendanud: “Joon 1-2 korda kuus ja sellest mulle piisab. Ma ei joo enam magusaid siidreid, vaid naudin meelsamini kvaliteetsest veini või vahuveini.”

 

Loe lisaks:
Soome transseksuaalil Elena Vikströmil on söömishäire ja masendus, kuid ta ei saa kuskilt abi
Soome sekspomm Elena, kes läbis 18-aastaselt soovahetusoperatsiooni, teatas Facebookis, et ta haigestus jälle buliimasse ja langes masendusse.

Personaaltreener Jutta Gustafsberg: Need nipid aitavad sul kaalu langetada
Tuntud Soome personaaltreener Jutta Gustafsberg annab nõu, kuidas kaalulangetus tulemusi annaks ja kuidas on kergem eesmärke hoida, vahendab Iltalehti.