OHMYGOSSIP — Zürichi ülikooli õpilased palusid 105 naist osalema uuringus, mille käigus paluti fotode hulgast välja tuua peenis, mis tundub kõige atraktiivsem. Määramises osalesid pikkuse, jämeduse, peenise otsa, munandite kuju ja karvkatte kriteeriumid, vahendab Iltalehti terviseteemaline artikkel.

Osade naiste meelest olid mõned kriteeriumid tähtsusetud. Näiteks munandite kuju ei olnud naiste meelest absoluutselt oluline ja ei pakkunud huvi. Samuti ei omanud tähtsust ka peenise pikkus. Kõige olulisemaks peeti kogu üldist väljanägemist. Teiseks olulisemaks kriteeriumiks peeti suguelundi karvkatet ning kolmandale kohale jäi peenise jämedus ja naha seisund.

Uurimuses kasutati fotosid nii ümberlõigatud peenistest, kui lõikamata. Mõlemad variandid jäid üsna võrdsele tasemele. Uurimus koostati meditsiinilistel põhjustel. Arstid soovisid saada uut informatsiooni patsientide kohta, kellel olid kuseteede häired. Häiretega patsientidel asub kusetee peenise otsast allpool. Mure lahendatakse lõikusega ja peale lõikust võib mees kannatada ebakindluse all. Mees võib oma suguelundit pidada deformeerunuks, hoolimata sellest, et arstid üritavad neid vastupidiselt veenda.

Uuring näitab, et naised on sama meelt nagu doktorid: pisidetailid ei ole olulised, tähtis on üldine tervik.

 

Loe lisaks:

Lõuna-Aafrika arstid siirdasid patsiendile uue peenise
Lõuna-Aafrika Vabariigi arstide teatel õnnestus neil teostada ajaloo esimene edukas peenise siirdamine. Kaplinna Tygerbergi haigla ja Stellenboschi ülikooli koostöös teoks saanud operatsioonist on möödas juba kolm kuud, kuid alles nüüd olid arstid valmis kindla veendumusega teatama, et siirdamine edukaks osutus, vahendasid Reuters ja YLE.

Peenismaaler Tim Patch: Kutsuge mind “Pricasso´ks”
Eile Austraalias alanud seksi-messist “Sexpo Sydney 2009” võtab osa ka Austraalias juba legendaarseks saanud peenismaaler Tim Patch ehk Pricasso, nagu mees ennas ise nimetada palub.