OHMYGOSSIP – Isepruunistuvad tooted on päikesevaesel ajal suurepärane võimalus saavutada kena päevitus ilma soojamaareiside või solaariumikülastusteta. Siiski tuleb meeles pidada põhitõdesid, et päevitus alati ilus välja näeks.

Loo sobiv aluspind. Kõige elementaarsem nipp, kuidas päevitus ei jääks laiguline – loo sile pind, kuhu kanda pruunistav kreem. Eemalda koorides surnud naharakud ja eemalda kõik karvad.

Vali õige toode. Lettidel on rohkelt erinevaid isepruunistuvaid kreeme, vahte ja spreisid, mistõttu võib valik alguses keeruliseks osutuda. Alustuseks on hea valida järk-järgult pruunistav kreem, mille puhul on võimalik paremini päevituse tekkimist jälgida. Kui soovid kiiremat ja ajutisemat päevitust, otsi mahapestavat pruunistavat õli, kreemi või spreid, mis kestab järgmise pesuni.

Ole pealekandmisel hoolikas. Ära kanna liiga palju kreemi korraga peale. Triipude tekkimisel hõõru need ühtlaseks ja jäta meelde, kuhu sa oled juba kreemi kandnud – muidu võib tulemus jääda laiguline. Kondistematele aladele – põlvedele, küünarnukkidele ja pahkluudele – pane pigem õrnem kiht toodet.

Paranda vead. Pisivead on peaaegu vältimatud, kuid neid on võimalik lihtsalt parandada. Hõõru õrnalt niiske rätikuga probleemset kohta, kuni toon on ühtlustunud. Kui see ei aita, proovi triibuliseks jäänud kohta puhastada näopuhastusvahendiga, mis sisaldab ainet nimega benzoyl-peroxide. Suuremate alade ja suuremate vigade puhul lisa vannivette tassitäis piima – selles sisalduv piimhape aitab värvil kiiremini maha kuluda.


Allikas: purewow.com
Avafoto: OHMYGOSSIP

 

 

Save

Save

Save