OHMYGOSSIP – Soome kuulus näitleja Krista Kosonen tuli suurepärases vormis 3 kuud pärast sünnitust filmi “Jättiläinen” esilinastusele.

Soomes armastatud näitlejatar Krista Kosonen räägib, et argielu beebiga sujub hästi. Krista Kosonen’i ja Antti Jokinen’i esimene ühine laps sündis oktoobris 2015. Naine tuli peale sünnitust esmakordselt avalikkuse ette suurepärases vormis kõigest 3 kuud pärast sünnitust, kui ta osales filmi “Jättiläinen” (eesti keeles “Hiiglane”) esilinastusel. Filmi režissöör on Aleksi Salmenperä ning Krista tunnistab, et on tema suur fänn. Film on tehtud salaja Talvivaara kaevandusest ja see räägib Soome korruptsioonist.

Krista Kosonen ja Antti Jokinen kihlusid suvel, kuid Antti keeldus ühispildist ning ka pulmaplaanidest Krista rääkida ei soovi. “Argielu sujub kenasti. Kavatsen ola pikalt emapuhkusel ja nautida seda aega. Kunagi hiljem lähen tagasi tööle,” räägib Krista Kosonen Iltalehti intervjuus.

Beebitüdruku sünnist on kõigest 3 kuud, kuid raseduskilod on juba kadunud. Oma keha ja kaalu Krista ei tahtnud kommenteerida: “Minu meelest raseduskilodest rääkimine on nii mõttetu”.

Krista on tuntud ka filmist “Puhastus”.

 

Loe lisaks:
Soome näitleja Krista Kosonen: Võtan lemmiknäitleja kandidaadiks olemist väga suure auna

Krista kuulub soomlaste lemmiknäitlejate hulka ning märtsi lõpus selgitatakse välja, kas temast saab Soome aasta parim näitleja, kirjutatakse Iltalehes.

Näitleja Krista Kosonen: Kasvatan kaenlaaluseid karvu
Soome näitlejatar Krista Kosonen´i (28) tööülesanded nõuavad sel sügisel erilist paindlikkust ning mitmekülgsust. Nimelt on kaunis naine sunnitud oma keha “ehtima” kaenlaaluste karvadega, kirjutatakse Me Naiset saidil.