OHMYGOSSIP — Men´s Health´i sõnul on sõprusel ja truudusetusel õhkõrn piir. Mehe silmis võivad paljud asjad olla süütud, aga tema naise silmis mustad ja räpased tegevused. Naine võib mitmeid tegevusi liigitada petmise alla kuid mehe jaoks on need tühised. Alljärgnevas saad lugeda 5 tegevust, mida nii mehed, kui naised tõlgendavad erinevalt.

1. Arutad oma suhteprobleeme teiste naistega.
Teisele naisele ei ole mõtet kurta, et sul on probleeme oma abikaasa või tüdruksõbraga. Partner võib võtta seda kui hingelist truudusetust ning arvata, et soovid teise naisega lähedust luua. Mõne naise jaoks võib see olla isegi hullem, kui seksuaalne truudusetus.

2. Külastad eksnaise Facebooki lehte.
Selle põhjuseks võib vabalt olla lihtsalt huvitumine nagu näiteks ka vanade armeekaaslaste suhtes. Kaaslasele võib see aga tunduda, et mees igatseb endist suhet taga.

3. Teed teisele naisele joogi välja.
See ei pruugigi olla kallis shampanja, vaid täiesti tavaline jook. Isegi töökaaslasele klaasikese välja tegemine võib viia suhte libedale jääle. See võib olla viisakuse žest, aga kõrvaltvaatajale tundub see külgelöömine.

4. Viid vastassugupoole teile olulisse paika.
Kas teil on tekkinud oma kindel restoran, kus käite meelsasti koos? Või näiteks baar, kus käisite esimesel kohtingul? Olgu see paik, mis tahes, aga sinna ei tasu viia kunagi teist naist, isegi, kui tegu on kunagise lapsepõlve sõbraga. Ükskõik, kui süütu see poleks, ihuüksi teadmine sellest, et oled kusagil väljas teise naisega, on ärritav.

5. Kiidad teise naise uut soengut või riietust.
Mehed tavaliselt ei pööra väljanägemisele suurt tähelepanu. Seetõttu võib oma naine end roheliseks vihastada, kui märkad muutusi teises naises. See on märk temale, et su tähelepanu on ka teiste juures.