Sel reedel, 27. novembril, jõuab Eestisse viimaste aastate suurimale klubihitile “Strings of Life (Stronger On My Own)” hääle andnud ning juba 90ndate algusest armastatud diiva Kathy Brown.

Lauljatar Charlene: “Kathy Brown peaks olema tuttav nimi nii noortele kui vanadele, tema lood on vallutanud raadioid ja tantsupõrandaid 90ndate algusest ja seda päris võimsalt. Maailmas on tänapäeval palju diivaks tituleeritud lauljannasid kuid oma aja diivad nagu Kathy Brown on midagi hoopis teistsugust. Ma tean, et see naisterahvas suudab oma häälega terve klubi hetkega tantsima panna ning külmavärinaid tekitada. Ma kadestan kõiki, kes sellele peole saavad minna, ise ei saa kahjuks välismaalt tulema.”

Kathy Brown on üks housemuusika tõelisi diivasid. Saades inspiratsiooni Patty La Belle’i, Aretha Franklini, Whitney Houstoni ning Martha Washi võimsatest esitustest, on Kathy stiil aastatega arenenud hingestatud RnB’st rohkem house’i rütmideni ning tema lugusid ja häält võrreldakse tihti Whitney või Aretha omagaTema viimaste aastate suurim tantsusaale vallutanud hitt on vaieldamatult “Strings Of Life (Stronger On My Own)”, mille produtseeris mitmeid auhindu võitnud duo Soul Central.

Brown alustas laulmist kodulinna gospelkooris. Liitudes rnb grupi Sweet Cinnamoniga sai ka tema jala muusikamaailma ukse vahele ning esimene singel “Can’t Play Around” avaldati 1993 aastal ning see jõudis kohe edetabelite esikümnesse. Edetabelite tippu jõudis naine bändi Praxis lauljana. Kollektiivi lugu “Turn Me Out” ilmus 1994 aastal ning seda remiksitakse ja avaldatakse aina uuesti tänini.

1999 aastal tegi Kathy Brown koostööd David Moralesega ning valmis lugu “Joy”, mis jõudis kuumade tantsumuusika hittide tabeli esiviisikusse. 2004 aastal ilmus “Stronger On My Own” ning edulugu kordus. 2006 aastal ilmus Brownil Defected Recordsi alt lugu “Get Another Love”, mis jällegi edetabeli esikümnes ilutses. 2008 aastal salvestas Brown loo “Sound of The City” koos White Knightsiga. Singel, mille kirjutasid Jason Gardiner ja Nick Tcherniak jõudis loomulikult edetabelite esikümnesse nagu Browni lood ikka.

Kathy Brown esineb klubis Privé sel reedel!