OHMYGOSSIP – Victoria’s Secreti moe-showdel on modellid alati säranud loomuliku välimusega. Nii oli ka sel korral. Show meigikunstnik Dick Page seletab lähemalt, kuidas valmisid meigid tänavu.

Meikide tegemisel lähtuti lihtsusest ja loomulikkusest – rõhutati iga naise loomulikku ilu ja hoiduti kõigest, mis võiks võlts välja näha. “Ma ei näe mõtet koguda kokku geneetilisi anomaaliaid ja üritada neid muuta,” naeris meigikunstnik. “Siin ei ole mingit kontuurimist, strobingut ega kunstripsmeid,” selgitas Page. Isegi päikesepuuder ei kuulu oma puudrise ja sädeleva lõpptulemuse tõttu show meigikunstnike kosmeetikaarsenali. Kuulsa Victoria’s Secreti särava jume saavutamiseks kantakse vaid põsesarnadele põsepuna. Jumestajad on truuks jäänud Kryolani põsepunale toonis Jugendrot.

Kuna Page on kategooriliselt kunstripsmete vastu, on tal enda meetodid, kuidas tõmmata tähelepanu silmadele, kuid samas jääda tagasihoidlikuks. Meigikunstnik teeb peene musta lainerijoone ülalaule, tõmbab ripsmed kergelt tušiga üle ja kannab silma sisesnurka särapuudrit. Kuldset ja violetset sisaldav highlighter muudab suurepäraselt silmad säravamaks ja pilgu elavamaks. Sama toodet sobib kasutada ka ülahuule kohal.

Huultel ei soovi Page näha ülemäärast läiget, vaid niisutatud välimust. Jällegi haarab jumestaja Kryolani huulevärvi toonis mauve rose, millele ta lisab Victoria’s Secreti huuleläiget toonis Charmed. Kerge nude toonis huuleläige jätab väga loomuliku tulemuse ja ei ole ülepakutud. “Kõik on väga lihtne,” kordab Page oma selleõhtust mantrat.

Allikas: vogue.com