Katie “Jordan” Price (31) oli sunnitud lahkuma reality-show’st  “I’m a celebrity: Get me out of here!” ja jättis ühtlasi maha oma uusima vallutuse Alex Reidi (34), kellega veel hiljuti pulmaplaane peeti. Väidetavalt süüdistab naine Alexit oma tuntuse ärakasutamises ja tema raha peal liugu laskmises.

Katie käitumine on tagajalgadele ajanud Alexi ema, kes kohe poega kaitsma tormas. “See on õel, ta jättis Alexi maha otse-eetris! Miljonite televaatajate ees! Alex lendas maha 5000 miili, et minna teda Austraaliasse vaatama, kuid tema mängib pipart!” on Carol Reid nördinud. “Olen oma poja vaimse seisundi pärast mures, see on talle suur löök,” kommenteeris naine peale TV-show vaatamist, kus Katie kahele saatejuhile tunnistas, et jättis Alexi maha. “Eile televiisorit vaadates sain alles aru, kui halvasti ta Alexist räägib ja kui rõvedalt temasse tegelikult suhtub. Katie rääkis seal teleshows, et soovis olla mõnda aega üksinda ja sai aru, et ei vaja oma ellu meest, lootes Alexiga sõpradeks jääda.”

Ema kinnitas, et ei ole saanud Alexiga suhelda, kuna mees viibib endiselt Austraalias ja tema telefon on välja lülitatud, kirjutab DailyMail. Veel süüdistab Carol Katie sõbrannat Michelle Heatonit, kes soovitanud naisel musklihunnik majast välja visata.

Allikate väitel pidas Katie Alexiga oma Austraalia hotellitoas tõsise vestluse maha ega tahtnud abiellumisest kuuldagi, visates mehele näkku, et too tema tuntust ja tema raha ära kasutab ega tegelikult temast hooli. Brünett sekspomm soovib mõelda eelkõige oma kolmele lapsele ning nende heaolule ja ei leia, et teda ootaks Alexiga ees ühine tulevik.