OHMYHGOSSIP – Kaunis ja kumav nahk on alati olnud ihaldusväärne. Supermodellid Versace šõult jagavad enda nippe, kuidas nad suudavad oma nahka alati ideaalsena hoida.

Imaan Hammam hoiab oma nahka kaunina koorimise ja vee rohke joomisega. Tema kosmeetikariiulis on kindla koha leidnud La Mer Refining Facial näokoorija, mida naine kasutab kaks korda nädalas. Ema õpetuste järgi teeb Imaan maski meest ja safranist. “Mu ema on seda maski terve igaviku kasutanud ja nüüd 60-aastasena näeb ta ikka välja väga noor.”

Natasha Poly on valinud uuenduslikumad meetodid ja kasutab igal õhtul Clarisonicut, mis aitab ta nahal pärast pikki tööpäevi korralikult taastuda. Niisutamiseks kasutab ta L’Oréali Extraordinary õli. Enne tähtsaid esinemisi ja võtteid teeb ta trenni, saavutamaks veelgi säravam väljanägemine.

Behati Prinsloo näohoolduse rutiin on väga lihtne – peamine on hoida nahk puhta ja niisutatuna. Lisaks tarbib ta rohkelt vett ja kannab päeval alati päikesekaitsekreemi. 

Taylor Hill kiidab taevani kookosõli – see on kõige tähtsam toode tema iluarsenalis. Modell kasutab kookosõli näol igal õhtul ja juustel igal nädalal. “Kookosõli on palju odavam kui keratiinihooldus,” tõdeb Taylor.

Allikas: allure.com