OHMYGOSSIP – Sügis on hea aeg, et teha muudatusi oma tavapärases toitumises. Siin on mõned joogid, mida võiksid nautida nii sel sügisel kui ka aastaringselt. Kõik nad on sinu organismile kasulikud ja samas väga maitsvad.

1. Granaatõunamahl
Kui sa armastad mahla ning otsid midagi uut ja huvitavat, siis granaatõunamahl peaks olema sinu uus parim sõber. See aitab madala vererõhu vastu ja kaitseb sind südamehaiguste eest. Lisaks sellele maitseb granaatõunamahl väga hästi!

2. Tomatimahl
Tomatimahlal on maalähedane ja värskendav maitse, mis muudab iga päeva paremaks. See peidab endas kaaliumi, A- ja C-vitamiini, mis annavad suurepärase kaitse sinu immuunsüsteemile. Tänu sellele suudab sinu keha võidelda haigustega.

3. Matcha tee
Matcha tee sisaldab suures koguses antioksüdante, mis aitavad võidelda südamehaiguste vastu. Matcha tee on jahvatatud ning seda tuleb veega segada. Võid lisada teele puuvilju, et tasakaalustada selle maitset ning muuta see pisut magusamaks.

4. Suhkruta te
Kui sa oled alati olnud magusa tee sõber, siis täna on see päev, mil jäta suhkrutoos kõrvale ja proovi juua teed ilma suhkruta. Soovi korral võid lisada pisut sidrunit. Ilma suhkruta teel on omapärane ja hõrk maitse ning ühtlasi on see ka tervislikum, proovi kindlasti!

5. Roheline smuuti
Nagu nimigi ütleb, sisaldavad rohelised smuutid rohelisi köögivilju. Kui sa lisad veel spinatit või lehtkapsast, on tulemuseks eriti tervislik ja lõbusa väljanägemisega smuuti. Lisaks sellele on smuutid hea võimalus tuua oma menüüsse rohkem puu- ja köögivilju.