OHMYGOSSIP – Sel ajal, kui sina magad, on sinu keha endiselt aktiivne. Öösel toimub meie naha uuenemine, seega miks mitte sellele ka omaltpoolt kaasa aidata. Järgi neid öiseid ilunippe ning ärka hommikul ilusama ja värskemana.

1. Kaota kortsud
Isegi kui sa kasutad juba vananemisvastast seerumit ja/või öökreemi, siis öömaski kasutamine võib osutuda palju efektiivsemaks. Maskid kuuluvad parimate öiste nahahoolduste hulka. Öömask tuleb kanda oma tavalise kreemi peale. Selleks, et nahka pinguldada ja hoida see niisutatud kogu öö jooksul, vali mask, mis sisaldab jõhvikaekstrakti ja hüaluroonhapet.

2. Siidised jalad
Kas sinu jalad on lõhenenud või kuivad? Siin on üks lihtne lahendus: määri oma jalad vaseliini või mõne muu paksu niisutava kreemiga kokku ning pane ööseks puuvillased sokid jalga. Hommikuks on kreem täielikult imendunud ja sinul on siidpehmed jalad.

3. Tervemad juuksed
Kas sa kardad pidevalt, et kui magad lahtiste juustega, võid neid kuidagi öösel kahjustada? On tõsi, et öösel enda keeramine ja liigutamine võib põhjustada juuste kahusust ning murdumist. Lihtne nipp on kasutada siidist padjapüüre, kuna sile pind laseb juustel libiseda neid kahjustamata. Samuti aitab pusade vastu see, kui punud ööseks juustest lõdva patsi.

4. Niisutatud huuled
Selleks, et saavutada siidpehmeid huuli, ei tule teha muud, kui määrida huultele õhuke kiht mandliõli. Kasuta seda lihtsat nippi enne magamaminekut ning tulemuseks on pehmed ja siledad huuled.

5. Pehmed küünenahad
Määri enne magamaminekut oma küünenahkadele pisut kookosõli. See aitab küünenahkasid niisutada ja tugevdab ühtlasi ka sinu küüsi.

6. Pikad ripsmed
Poodidest leiab mitmeid ripsmeseerumeid, kuid nende hinnad on üsna krõbedad. Nende asemel proovi tavalist kastoorõli. Kanna nt vatitikuga pisut kastoorõli üks kord päevas ülemisele ripsmepiirile. See muudab sinu ripsmed pikemaks ja tugevamaks. Tulemused peaksid nähtavad olema pärast 8 nädalast kuuri. Seda nippi tasub proovida!

7. Pehmed käed
Sa juba tead trikki, kuidas saavutada pehmed jalad. Siin on nipp pehmete käte jaoks: alusta käte koorimisest. Selleks võid kasutada isetehtud koorijat, mis koosneb pruunist suhkrust ja oliiviõlist. Järmisena kasuta E-vitamiiniõli või tavalist kätekreemi, et oma käsi masseerida ja niisutada. Ööseks pane kindad kätte ja hommikul ärgates on sul pehmemad ja noorema väljanägemisega käed.

8. Särav nahk
Kui soovid ärgata särava nahaga, siis lisa see lihtne nipp oma igaõhtusesse ilurutiini. Kanna E-vitamiiniõli oma tavalise öökreemi alla, võid kasutada ka oliiviõli. Masseeri õli õrnalt näonahale , kuni see on nahka imendunud.

 

Avafoto: Pexels/Dalila Dalprat
Allikas: allwomenstalk.com