Kahe aasta eest Venemaal laineid löönud Rakverest pärit nõid Marilyn Kerro, kes saates lõpuks teise koha vääriliseks tunnistati, siirdub “Selgeltnägijate tuleproovis” taas võistlustulle, vahendab Publik VKontakte fännilehte.

“Üks hooaja üllatusi oli Marilyn Kerro soov uuesti projektis osaleda. Sarja 14. hooajal sai eestlannast nõid teise koha, kuid selgus, et lootis ikkagi võitu. Samal ajal toimusid ta elus muutused, millest räägib juba tele-eetris. Kui Meeri (hüüdnimi saates – toim.) helistas ja ütles, et tahab uuesti tulla, oli meie vastus: loomulikult! Ta oleks saanud tulla ka ilma eelkatseteta, kuna on ennast juba tõestanud. Kuid ta nõudis, et tahab läbida kõik katsed uuesti, võrdsena teiste kandidaatidega. Lisaks sellele otsustas ta läbida katsed, rääkides vene keeles, mida kogu vahepealse aja usinasti õppinud on. Tuleb öelda, et raske sai tal olema nii keele kui ka sõelkatsetes,” kirjutavad saatetegijad.

Kas Kerrol õnnestus saates edasi pääseda, saab näha 19. septembri saates Venemaa telekanalil TNT.

Loe ka:
Selgeltnägija Marilyn Kerro: Kui inimene on ebakindel, otsib ta asendust teisest inimesest
Venemaal staarselgeltnägijana suurt telekuulsust nautiv Rakverest pärit Marilyn Kerro jagas oma VKontakte lehel fännidele taas väärt suhtenõu, vahendab Publik. Miks on nii, et inimesed suhtes olles pahatihti kõrvalehüppeid teevad ja oma paarisuhteid rikuvad?

Selgeltnägija Marilyn Kerro ema: Tal ei olnud oma klassis ühtegi sõpra. Ta oli teistsugune…
“Selgeltnägijate tuleproovis” teiseks jäänud Marilyn Kerro elab Moskvas, kus ilmselt oma erilisusega palju paremini sulandub kui näiteks kooliajal kodumaal. “Talle ei istunud koolisüsteem ja kuna ta eristus teistest lastest, siis teda ka kiusati,” räägib ema Inta ülipopulaarse Marilyni noorusest veidi.

Selgeltnägija Marilyn Kerro: Et paremini elada, seadke endale kindlad sihid
TV3 tegi Venemaa selgeltnägijate tuleproovis osalenud eestlanna Marilyn Kerroga eksklusiivintervjuu, et esitada talle mõned põletavad küsimused.

Selgeltnägijate tuleproovi võitnud Aleksandr Šeps palus Marylin Kerro kätt
Vene dokumentaalfilmide looja Oleg Besedini sõnul rääkis talle Rakverest pärit Eesti nõid Marilyn Kerro, kes osales edukalt “Selgeltnägijate tuleproovi” 14. hooajal, et ei soovi Eestisse tagasi tulla ning kavatseb oma elu siduda Venemaaga. Põhjus on lihtne, Marylin on armunud samal hooajal selgeltnägijate saate võitnud nõid  Aleksandr Šepsi.