Näitleja Liam Hemsworth* käib väidetavalt filmi “Independence Day: Resurgence” kaasstaari Maika Monroe’ga (22), kellega teda nähti möödunud nädalavahetusel Los Angelese peol mõnusalt aega veetmas. Liam oli aastast 2009 suhtes Miley Cyrus’ga. Nad tutvusid filmi “Viimane laul” filmimisel ja armusid. 2012 juunis teatas paar kihlusest, aga aasta pärast, 2013 suvel, teatas paar oma lahkuminekust.

“Liami käsi oli Maika Monroe tagumikul ja nad amelesid otse baari ees. Nad olid kirglikult üksteise embuses. Polnud mingit kahtlust, et nad on koos,” rääkis pealtnägija US Weeklile.

Paari on varemgi koos nähtud, kuid ühe allika sõnul pole nende suhe veel tõsine: “Nad pole ametlikult koos, kuid nendevaheline keemia on pöörane!”


Maika Monroe

____________________________________

*Liam Hemsworth (sündinud 13. jaanuaril 1990 Melbourne’is) on Austraalia filminäitleja. Televaatajale sai ta tuttavaks Josh Taylori rolliga seebiooperis “Neighbours” (“Naabrid”). Filmidest tuntuimad on “The Last Song” (“Viimane laul”; 2010), “The Hunger Games” (“Näljamängud”; 2012), “The Hunger Games: Catching Fire” (“Näljamängud: Lahvatab leek”; 2013), “The Hunger Games: Mockingjay part 1” (“Näljamängud: Pilapasknäär osa 1”; 2014) ja “The Hunger Games: Mockingjay part 2” (“Näljamängud: Pilapasknäär osa 2”; 2014). Ka tema vanemad vennad Chris ja Luke on näitlejad.