“Jooge palju vett, tarbige igapäevaselt vitamiine, hoidke eemale alkoholist, olge aktiivsed ja hoidke positiivset meelt,” soovitab armastatud pulmaisa Ilja Golomb Eesti elanikele.

Ilja Golomb, milline on olnud siiani teie kõige põnevam ja meeldejäävaim suveseiklus?
Kõik minu põnevad suveseiklused on seotud minu pulmaisa/õhtujuhi ja üritustekorraldaja tööga ning sellest võiks kirjutada täna juba terve raamatu! Aga nendest põnevaimad, mis meelde tulevad, on Stroomiranna Jaanik aastal 2012, kus osales üle 10 tuhande inimese, seejärel Eesti Energia suvepäevad Toila-Oru pargis koos ansambliga “Dingo” Soomest aastal 2013 ja pulmapidu Viimsi peokeskuses/mõisas 08.08.2008, kus osales 250 inimest ja kogu pulmapeo eelarve oli 4,5 miljonit krooni!

Millised plaanid on teil käesolevaks suveks?
Suvi on täis üritusi, pulmapidusid ja ka muid projekte. Samuti valmistan ennast ka magistriõpinguteks ning erialaks on valitud rekreaktsioon. Aega kulub ka laagritööle, sest minu tütre jaoks on see esimene laagrisuvi ning annan ka enda poolt sellele panuse, et see oleks talle meeldejääv, hariv ja ka kogemusterikkas!

Milline oleks teie unistuste suvi?
Minu unistustesuvi saab olema ükskord selline, et ma korraldan ning viin läbi ühe suure ja suurt kõlapinda saanud ürituse, ja ülejäänud aeg kulub ainult minule endale, minu sõpradele ja minu eelnevalt nimetatud tütrele Tenelile! Aga eks selleni aega veel on ja las see jääbki veel hetkel kirja minu unistusteraamatusse!

Ehk annate ka mõne hea suvise söögi ja joogi retsepti?

Jooge palju vett, tarbige igapäevaselt vitamiine, hoidke eemale alkoholist, olge aktiivsed ja hoidke positiivset meelt!

 

Vaata ka:
Pulmaisa Ilja Golomb paljastab Ohmygossip.ee’le oma unistuse
“Kindlasti soovin proovida ma kätt ka saatejuhina! See on alati olnud minu suur unistus,” paljastab Ilja Golomb Ohmygossip.ee’le. “Üheks eesmärgiks ongi mul „TV-Oksjoni“ kui teleprojekti taastamine, sest kui selline saade 15-20 aastat hiljem ekraanile jõuaks, oleks see kindlasti huvitav ja ka innovatiivne.”